Events

Events

Speak to Royal IHC colleagues and recruiters at an event.

Talk to Royal IHC colleagues and recruiters at an event. We give lunch lectures at various student associations and are present on both large and smaller business days. In addition, we organise in-house days throughout the academic year. 

Date Event About the event  
October 12 & 13 STO Techniek Belevingsdagen De Techniek Belevingsdagen hebben tot doel leerlingen van de basisscholen (groep 7/8) te laten beleven wat techniek betekent! We laten zien dat techniek veel breder is dan de meesten mensen denken. Dat techniek zich ontwikkelt en innoveert. En dat techniek interessant is om in te werken.  More info
October 19 MBO Keuzemarkt Aob Gronichem - Omnia Collega   More info
November 2 MBO Keuzemarkt Aob Rotterdam Noord - HMC   More info 
November 9 MBO Keuzemarkt Aob - Rotterdam Zuid    
November 15 MBO Keuzemarkt Aob Drechtsteden 1 Papendrecht   
November 16 MBO Keuzemarkt Aob Drechsteden 2 Dordrecht   
November 23 - 25  Bedrijvencontactdagen Het doel van dit loopbaanoriëntatie evenement is om jong talent en bedrijven uit onze regio met elkaar in contact te brengen. De start van iedere dag wordt ingevuld met een bezoek van de leerlingen van het voortgezet onderwijs. Ondernemers en leerlingen brengen wij gericht samen, zodat je als ondernemer niet alleen deelneemt aan een business-to-business event, maar ook jouw eventuele toekomstige stagiaires en/of medewerkers kan ontmoeten! De leerlingen volgen onderwijs in de gemeentes Krimpenerwaard, Krimpen aan den IJssel en Capelle aan den IJssel en zitten in de leeftijdscategorie van 15 tot 17 jaar. More info 
December 9 & 10 Studiekeuzebeurs West

Weet je nog niet wat je wilt gaan studeren? Kom dan naar Studiekeuzebeurs West! Op vrijdag 9 en zaterdag 10 december 2022 staat Rotterdam Ahoy volledig in het teken van jouw Expeditie Studiekeuze. Jij en duizenden andere jongeren doen tijdens hét studiekeuze-evenement van West-Nederland inspiratie op voor de toekomst.

Op Studiekeuzebeurs West vind je ruim 70 (onderwijs)instellingen uit binnen- en buitenland die je kunnen helpen bij het vinden van de juiste studie.

More info
January 11 Beroepenmarkt Driestar College  Gouda  More info 
January 12 MBO Keuzemarkt Aob Voorne-Putten/ Hoogvliet - Penta Zadkine