Staalbuiger (3D-vormer)

Kinderdijk

Job Staalbuiger (3D-vormer)
Location Kinderdijk
Discipline Production
Education MBO senior secondary vocational education
Position Permanent position
In Short

Beschik jij over het ruimtelijk inzicht wat nodig is voor het vomen van de staalplaten bij IHC Metalix?

 1. Open
 2. Interviews scheduled (applications are still possible)
 3. Second round of interviews (check with the recruitment team if applications are still possible)
 4. Final interviews (applications are not possible anymore)
 5. Vacancy filled (applications are not possible anymore)
Statusi
 1. Vacancy available
 2. Interviews scheduled
 3. Second round of interviews
 4. Final interviews
 5. Vacancy filled
Your job

Als staalbuiger (3D-vormer) ben je eindverantwoordelijk voor de uitvoering van het snijden en vervormen van staalplaten en staalprofielen. Vervolgens sorteer je de platen en profielen en dien je deze als pakketten samen te stellen die aansluiten op de bouwvolgorde van de klant. Je rapporteert hiërarchisch aan de leidinggevende van het team Vormen en werkt intensief samen met de collega’s van deze afdeling. Dit team vervormt koud de staalplaten tweedimensionaal en driedimensionaal. Je vervormt handmatig de staalplaten met behulp van de joysticks van de scheepsbouwpers. Hiervoor is handvaardigheid, gevoel met de staalplaten en ruimtelijk inzicht van groot belang. Het betreft dus geen computergestuurde machines, maar handbediende machines.  Vanwege het vakmanschap word je een intensief opleidingsprogramma aangeboden om je het vak eigen te maken.

Wat zijn de werkzaamheden?

 • het lezen van vormgegevens op de plaat om 2D te vormen en op basis hiervan de platen 2D vormen met behulp van de kantbank of scheepsbouwpers;
 • het vormen van 2D platen met behulp van mallen en de scheepspers;
 • het afboeken van de platen die gereed zijn het softwaresysteem;
 • het verplaatsen van platen met behulp van kranen en heftruck;
 • het op orde houden van de werkplek;
 • het visueel keuren van het aangeleverde materiaal;
 • het visueel controleren van eigen werk.

Your profile

Wat zijn de functie-eisen?

 • MBO 2 werk- en denkniveau, bijvoorbeeld MBO 2 Metaal bewerken;
 • drie tot vijf jaar relevante werkervaring;
 • goede beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal;
 • goed ruimtelijke inzicht;
 • een vorkheftruckcertificaat is een pre;
 • ervaring in de scheepsbouw is een pre;
 • ervaring in de staalbewerking industrie is een pre.

Our offer

Wij bieden je een uitdagende baan waarbij de techniek zich bevindt op de top van de huidige mogelijkheden. Je gaat werken in een organisatie die volop in ontwikkeling is, waar jouw kwaliteiten en talenten worden gewaardeerd en waar je alle ruimte krijgt voor verdere ontwikkeling. Onze arbeidsvoorwaarden zijn zonder meer goed te noemen.

Our organisation

Als staalbuiger (3D-vormer) werk je bij IHC Holland in Kinderdijk. IHC is constant in ontwikkeling in de maritieme sector. IHC Holland heeft haar focus op innovatieve schepen, geavanceerde uitrusting en levenslange service voor de dredging industrie. 

Royal IHC (IHC) is de wereldwijde marktleider in de scheepsbouw, gespecialiseerd in schepen voor wet mining en dredging en een belangrijke speler in het veld van complexe op maat gemaakte offshore schepen. Hier stoppen wij niet! Voor elk schip ontwikkelen wij ook geavanceerde uitrustingen, welke naadloos aansluiten op de wensen van de klant. Daarbij bieden we de klant een levenslange service aan ter ondersteuning. Dit is wereldwijd beschikbaar en geldt voor de volledige levensduur van onze producten. Mocht je een kijkje nemen in ons klantenbestand, dan zul je diverse belangrijke en grote baggerbedrijven, olie,- en gas industrieën, offshore contacten en nationale overheden vinden. Met kantoren wereldwijd, heeft IHC een internationale oriëntatie. Op dit moment zijn er meer dan 3.000 collega's werkzaam op verschillende locaties in Nederland en de rest van de wereld. Voor meer informatie kunt u kijken op www.royalihc.com .

Interested?

Herken je jezelf in de omschrijving, spreekt de functie van Productie Planner je aan en wil je meedelen in het succes van IHC? Solliciteer dan rechtstreeks op deze vacature via de solliciteer knop hieronder!

Voor meer informatie over Royal IHC, de vacature en het sollicitatieproces, bezoek dan www.royalihc.com of bel naar de afdeling Staffing op +31 (0)88-015 5333.

www.twitter.com/ihcjobs
www.facebook.com/royalihc
www.linkedin.com/company/royalihc

Acquisitie, het zonder opdracht voorstellen van kandidaten, ZZP-ers, interimmers e.d. wordt niet op prijs gesteld en niet door IHC in behandeling genomen.

Apply

Related Pages

Job Alert

Stay informed of our vacancies

Create job alert