Staalbuiger (3D-vormer)

Kinderdijk

Job Staalbuiger (3D-vormer)
Location Kinderdijk
Discipline Production
Education MBO senior secondary vocational education
Position Permanent position
In Short

Beschik jij over het ruimtelijk inzicht wat nodig is voor het vomen van de staalplaten bij IHC Metalix?

 1. Open
 2. Interviews scheduled (applications are still possible)
 3. Second round of interviews (check with the recruitment team if applications are still possible)
 4. Final interviews (applications are not possible anymore)
 5. Vacancy filled (applications are not possible anymore)
Statusi
 1. Vacancy available
 2. Interviews scheduled
 3. Second round of interviews
 4. Final interviews
 5. Vacancy filled
Your job

Als staalbuiger (3D-vormer) ben je eindverantwoordelijk voor de uitvoering van het snijden en vervormen van staalplaten en staalprofielen. Vervolgens sorteer je de platen en profielen en dien je deze als pakketten samen te stellen die aansluiten op de bouwvolgorde van de klant. Je rapporteert hiërarchisch aan de leidinggevende van het team Vormen en werkt intensief samen met de collega’s van deze afdeling. Dit team vervormt koud de staalplaten tweedimensionaal en driedimensionaal. Je vervormt handmatig de staalplaten met behulp van de joysticks van de scheepsbouwpers. Hiervoor is handvaardigheid, gevoel met de staalplaten en ruimtelijk inzicht van groot belang. Het betreft dus geen computergestuurde machines, maar handbediende machines.  Vanwege het vakmanschap word je een intensief opleidingsprogramma aangeboden om je het vak eigen te maken.

Wat zijn de werkzaamheden?

 • het lezen van vormgegevens op de plaat om 2D te vormen en op basis hiervan de platen 2D vormen met behulp va de kantbank of scheepsbouwpers;
 • het vormen van 2D platen met behulp van mallen en de scheepspers;
 • het afboeken van de platen die gereed zijn het softwaresysteem;
 • het verplaatsen van platen met behulp van kranen en heftruck;
 • het op orde houden van de werkplek;
 • het visueel keuren van het aangeleverde materiaal;
 • het visueel controleren van eigen werk.

Your profile

 • MBO 2 werk- en denkniveau, bijvoorbeeld MBO 2 Metaal bewerken;
 • drie tot vijf jaar relevante werkervaring;
 • goede beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal;
 • goed ruimtelijke inzicht;
 • een vorkheftruckcertificaat is een pre;
 • ervaring in de scheepsbouw is een pre;
 • ervaring in de staalbewerking industrie is een pre.

Our offer

Wij bieden je een uitdagende baan waarbij de techniek zich bevindt op de top van de huidige mogelijkheden. Je gaat werken in een organisatie die volop in ontwikkeling is, waar jouw kwaliteiten en talenten worden gewaardeerd en waar je alle ruimte krijgt voor verdere ontwikkeling. Onze arbeidsvoorwaarden zijn zonder meer goed te noemen.

Our organisation

Als staalbuiger (3D-vormer), ben je werkzaam binnen IHC Holland gevestigd in Kinderdijk. Binnen IHC Holland zijn we voortdurend bezig met de ontwikkeling van onze ontwerp- en bouwactiviteiten voor de gespecialiseerde maritieme sector. IHC Holland focust zich op innovatieve schepen, geavanceerde apparatuur en life-cycle support voor de baggerindustrie.

Royal IHC is een internationale marktleider in de bouw van gespecialiseerde schepen voor natte mijnbouw- en baggeractiviteiten en een belangrijke speler op het gebied van complexe custom-built offshore schepen. Maar we gaan nog een stapje verder. Voor alle schepen die we bouwen, ontwikkelen we ook geavanceerd equipment dat we direct integreren. Technologische innovatie zit in het DNA van al onze bedrijfsonderdelen. Bij ons bestaat je werkdag uit het integreren van het bouwen aan innovatieve oplossingen en grootse projecten. Vele deelsystemen zullen mede door jou kennis en kunde tot leven.

Interested?

Herken je jezelf in de omschrijving en spreekt de functie je aan? Meld je dan aan voor de vacature door een e-mail met daarin persoonsgegevens en de functie waar je belangstelling in hebt te versturen naar het mobiliteitscentrum via mobiliteit@royalihc.com voor 30 januari 2017.

Procedure
Omdat het hier een nieuwe functie betreft en er waarschijnlijk meer kandidaten dan posities zijn, wordt er bij de selectie gebruik gemaakt van een aantal objectieve criteria. Op de datum 1 februari aanstaande kunnen geïnteresseerden in een kort gesprek hun motivatie toelichten. Je hoeft dus geen CV of sollicitatiebrief te schrijven.
Op maandag 30 januari 2017 word je geïnformeerd over het tijdstip en locatie.

Apply

Related Pages

Job Alert

Stay informed of our vacancies

Create job alert