Bankwerker

Kinderdijk

play video
Job Bankwerker
Location Kinderdijk
Discipline Production
Education MBO senior secondary vocational education
Position Permanent position
In Short

Ben jij flexibel, communicatief, sociaal en heb je een positieve instelling? Lees dan snel verder en wie weet ben jij onze nieuwe Bankwerker!

 1. Open
 2. Interviews scheduled (applications are still possible)
 3. Second round of interviews (check with the recruitment team if applications are still possible)
 4. Final interviews (applications are not possible anymore)
 5. Vacancy filled (applications are not possible anymore)
Statusi
 1. Vacancy available
 2. Interviews scheduled
 3. Second round of interviews
 4. Final interviews
 5. Vacancy filled
Your job

Als Bankwerker houd je je bezig met het samenstellen van werktuigbouwkundige componenten tot o.a. baggerpompen, afsluiters en overige producten. Daarnaast verleen je technische service met betrekking tot baggerpompen, afsluiters en overige geassembleerde producten. Dit gebeurt vooral in onze werkplaats in Kinderdijk. Hierbij werk je nauw samen met een team en lever je een bijdrage aan de verdere ontwikkeling van service- en reparatie activiteiten van IHC Dredge Equipment.

Your profile

Om in aanmerking te komen voor de vacature van Bankwerker voldoe je aan het volgende profiel:

 • je bent een praktisch ingestelde medewerker op mbo werk- en denkniveau (minimale opleiding BBL2);
 • je hebt enkele jaren ervaring op het gebied van assembleren van gecompliceerde producten;
 • tekeningen lezen en ervaring met baggerproducten en eisen is een pré;
 • machinaal bewerken (boren draaien,schaven,zagen) is een pré;
 • je bent bekend met meetgereedschap;
 • je hebt kennis van werktuigbouw, hydrauliek en elektrotechniek;
 • je hebt goede communicatieve en sociale vaardigheden en een positieve instelling;
 • je bent flexibel inzetbaarheid (locatie, ploegendienst, overwerk);
 • je hebt goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Our offer

Wij bieden je een uitdagende baan waarbij de techniek zich bevindt op de top van de huidige mogelijkheden. Je gaat werken in een organisatie die volop in ontwikkeling is, waar jouw kwaliteiten en talenten worden gewaardeed en waar je alle ruimte krijgt voor verdere ontwikkeling. Onze arbeidsvoorwaarden zijn zonder meer goed te noemen. 

Our organisation

Als Bankwerker ga je werken bij IHC Dredge Equipment, onderdeel is van IHC Services. Dredge Equipment ontwikkelt en levert standaard en custom-made oplossingen voor efficiente werking van Dredgers en gerelateerde schepen. IHC Dredge Equipment is gevestigd in Kinderdijk. 

IHC Dredge Equipment is onderdeel van Royal IHC (IHC), de wereldwijde marktleider in de scheepsbouw, gespecialiseerd in schepen voor wet mining en dredging en een belangrijke speler in het veld van complexe op maat gemaakte offshore schepen. Hier stoppen wij niet! Voor elk schip ontwikkelen wij ook geavanceerde uitrustingen, welke naadloos aansluiten op de wensen van de klant. Daarbij bieden we de klant een levenslange service aan ter ondersteuning. Dit is wereldwijd beschikbaar en geldt voor de volledige levensduur van onze producten. Mocht je een kijkje nemen in ons klantenbestand, dan zul je diverse belangrijke en grote dredge bedrijven, olie en gas industrieen, offshore contacten en nationale overheden vinden. Met kantoren wereldwijd, heeft IHC een internationale orientatie. Hedendaags heben we 3.000 collega's op verschillende locaties in Nederland en de rest van de wereld. For meer informatie kunt u kijken op www.royalihc.com 

Interested?

Herken je jezelf in de omschrijving, spreekt de functie van Bankwerker je aan en wil je meedelen in het succes van IHC? Solliciteer dan rechtstreeks op deze vacature via de solliciteer knop hieronder!

Voor meer informatie over Royal IHC, de vacature en het sollicitatieproces, bezoek dan www.royalihc.com of bel naar de afdeling Staffing op +31 (0)88-015 4444

www.twitter.com/ihcjobs
www.facebook.com/royalihc
www.linkedin.com/company/royalihc

Acquisitie, het zonder opdracht voorstellen van kandidaten, ZZP-ers, interimmers e.d. wordt niet op prijs gesteld en niet door IHC in behandeling genomen.

Apply

Related Pages

Job Alert

Stay informed of our vacancies

Create job alert