Voorman Beaver Constructions

Kinderdijk

Job Voorman Beaver Constructions
Location Kinderdijk
Discipline Production
Education MBO senior secondary vocational education
Position Permanent position
In Short

Ben jij een enthousiaste collega die, ter assistentie van de manager, in staat is sturend en corrigerend op te treden waar het team dit nodig heef? Zo ja, solliciteer dan op de rol van Voorman Beaver Constructions!

 1. Open
 2. Interviews scheduled (applications are still possible)
 3. Second round of interviews (check with the recruitment team if applications are still possible)
 4. Final interviews (applications are not possible anymore)
 5. Vacancy filled (applications are not possible anymore)
Statusi
 1. Vacancy available
 2. Interviews scheduled
 3. Second round of interviews
 4. Final interviews
 5. Vacancy filled
Your job

Naast het verrichten van alle voorkomend ijzerwerk op constructies en scheepsdelen ben je verantwoordelijk voor het leiden van een team assemblers (zowel eigen als ingeleend), met als doel dat de productiviteitsdoelstellingen van dat team worden behaald. Tijdschrijven, planning bijhouden en voortgang bespreken zijn onderdelen van je takenpakket. Daarnaast signaleer je niet alleen wat verbeterd moet worden, maar geef je, in overleg met de manager, daaraan ook opvolging. Tevens zal, indien nodig, overleg gevoerd worden met o.a. werkvoorbereiding en onderaannemers. Verder verleen je assistentie aan de manager van de afdeling. Er wordt regelmatig in ploegendienst gewerkt waarbij de mogelijkheid bestaat dat je de plaatsvervangende rol van de manager dient te vervullen. Wat zoeken wij:

 • een enthousiaste collega die, ter assistentie van de manager, in staat is sturend en corrigerend op te treden waar het team dit nodig heeft. Hierbij kun je denken aan;
 • het (laten) werken volgens en bewaken van de productiviteitsdoelstellingen; 
 • het (laten) werken volgens bedrijfs- en veiligheidsvoorschriften (incl. pbm’s);
 • het (laten) werken volgens afspraken en normen (kwaliteit, kwantiteit, werktijden) en de bewaking hiervan;
 • het stimuleren van het verbeterproces; 
 • bijhouden van bestede uren en materialen.

Your profile

Wat vragen wij:

 • je bent een praktisch ingestelde medewerker met minimaal een mbo opleiding met een gedegen kennis van het scheepsbouwproces en ruime ervaring in het bouwen van scheepsdelen en constructies;
 • je kunt tekeningen en werkvoorbereiding gegevens lezen;
 • je bezit goede communicatieve vaardigheden (Engels) voor contacten met het team, afdelingen, onderaannemers, klanten etc. en hebt een positieve instelling;
 • minimaal 3 jaar leidinggevende ervaring (aantoonbaar op het CV);
 • je kunt planmatig werken en daarbij duidelijk het overzicht bewaren;
 • initiatief nemen en probleem oplossend werken;
 • je bent in staat om zelfstandig controles uit te voeren. Dit om onvolkomenheden te signaleren en te (laten) verhelpen voor definitieve afnames.  

Our offer

Wij bieden je een uitdagende baan waarbij de techniek zich bevindt op de top van de huidige mogelijkheden. Je gaat werken in een organisatie die volop in ontwikkeling is, waar jouw kwaliteiten en talenten worden gewaardeerd en waar je alle ruimte krijgt voor verdere ontwikkeling. Onze arbeidsvoorwaarden zijn zonder meer goed te noemen.

Our organisation

Als voorman Beaver Constructions werk je bij IHC Holland in Kinderdijk. IHC is constant in ontwikkeling in de maritieme sector. IHC Holland heeft haar focus op innovatieve schepen, geavanceerde uitrusting en levenslange service voor de dredging industrie. 

Royal IHC (IHC) is de wereldwijde marktleider in de scheepsbouw, gespecialiseerd in schepen voor wet mining en dredging en een belangrijke speler in het veld van complexe op maat gemaakte offshore schepen. Hier stoppen wij niet! Voor elk schip ontwikkelen wij ook geavanceerde uitrustingen, welke naadloos aansluiten op de wensen van de klant. Daarbij bieden we de klant een levenslange service aan ter ondersteuning. Dit is wereldwijd beschikbaar en geldt voor de volledige levensduur van onze producten. Mocht je een kijkje nemen in ons klantenbestand, dan zul je diverse belangrijke en grote dredge bedrijven, olie en gas industrieen, offshore contacten en nationale overheden vinden. Met kantoren wereldwijd, heeft IHC een internationale orientatie. Hedendaags heben we 3.000 collega's op verschillende locaties in Nederland en de rest van de wereld. For meer informatie kunt u kijken op www.royalihc.com.

Interested?

Herken je jezelf in de omschrijving, spreekt de functie van Voorman Beaver Constructions je aan en wil je meedelen in het succes van IHC? Solliciteer dan rechtstreeks op deze vacature via de solliciteer knop hieronder!

Voor meer informatie over Royal IHC, de vacature en het sollicitatieproces, bezoek dan www.royalihc.com of bel naar de afdeling Staffing op +31 (0)88-015 4444.

www.twitter.com/royalihc
www.facebook.com/royalihc
www.linkedin.com/company/royalihc

Acquisitie, het zonder opdracht voorstellen van kandidaten, ZZP-ers, interimmers e.d. wordt niet op prijs gesteld en niet door IHC in behandeling genomen.

Apply

Related Pages

Job Alert

Stay informed of our vacancies

Create job alert