Productie Planner

Krimpen a/d IJssel

Job Productie Planner
Location Krimpen a/d IJssel
Discipline Production, Project Management
Education HBO higher vocational education, MBO senior secondary vocational education
Position Permanent position
In Short

Heb je ervaring met het plannen voor verschillende constructie projecten binnen het productie proces? Zo ja, solliciteer dan op de rol van Productie Planner bij IHC Shipbuilding!

 1. Open
 2. Interviews scheduled (applications are still possible)
 3. Second round of interviews (check with the recruitment team if applications are still possible)
 4. Final interviews (applications are not possible anymore)
 5. Vacancy filled (applications are not possible anymore)
Statusi
 1. Vacancy available
 2. Interviews scheduled
 3. Second round of interviews
 4. Final interviews
 5. Vacancy filled
Your job

Als Productie Planner verzorg jij o.a. de Outfit & Commissioning Planning voor diverse onderhanden projecten binnen productie. Je ondersteunt de Manager Outfit & Commissioning bij het opzetten van o.a. de outfit en commissioning planning en het verder in detail uitwerken van de productieplanning binnen de milestones van de masterplanning. Rekening houdend met de fysieke eigenschappen van de projecten en de betreffende bouwlocaties. Je plant voor meerdere projecten een breed scala aan activiteiten, maakt begrotingen en koppelt resources om capaciteitsmonitoring mogelijk te maken. Met jouw technische achtergrond en ervaring denk je drie stappen vooruit, signaleert risico’s en herkent mogelijkheden. Je bent in staat om soepel door de organisatie te bewegen en communiceert duidelijk tussen alle lagen in de organisatie. Als Productie Planner ben je verantwoordelijk voor het volgende:

 • succesvol opzetten en onderhouden van planningen, van meerdere projecten, met een hoge mate van complexiteit;
 • plannen van resources van de diverse productie afdelingen en het monitoren van de capaciteit over de verschillende projecten heen;
 • opstellen van prognoses en rapportages ten aanzien van o.a. de voortgang;
 • integreren van de operationele planning in de projectplanning;
 • het zo efficiënt en kostenbewust inzetten van alle werf faciliteiten; 
 • opstellen tank / ruimte planningen;
 • opstellen transportplanningen (inzet van interne transportmiddelen);
 • opstellen van planningen voor inbedrijfstelling.

Your profile

Om in aanmerking te komen voor deze positie beschik je over:

 • minimaal een afgeronde MBO-4 opleiding in een technische richting met wel HBO werk- en denkniveau;
 • kennis van productiemethoden en de toegepaste producten en technieken;
 • kennis van planning en calculatiemethodieken;
 • goede kennis van Microsoft Excel; 
 • ervaring en kennis van planning software (Oracle Primavera P6 is een pre);
 • goede communicatieve vaardigheden, je bent analytisch, pro-actief en innovatief;
 • verder ben je flexibel inzetbaar. Binnen redelijke grenzen verwachten we van je dat je flexibel bent qua werklocatie in Nederland;
 • professioneel communiceren in het Nederlands en Engels is voor jou geen probleem. 

Our offer

Wij bieden je een uitdagende baan waarbij de techniek zich bevindt op de top van de huidige mogelijkheden. Je gaat werken in een organisatie die volop in ontwikkeling is, waar jouw kwaliteiten en talenten worden gewaardeed en waar je alle ruimte krijgt voor verdere ontwikkeling. Onze arbeidsvoorwaarden zijn zonder meer goed te noemen. 

Our organisation

Als Productie Planner werk je bij IHC Holland in Kinderdijk. IHC is constant in ontwikkeling in de maritieme sector. IHC Holland heeft haar focus op innovatieve schepen, geavanceerde uitrusting en levenslange service voor de dredging industrie. 

Royal IHC (IHC) is de wereldwijde marktleider in de scheepsbouw, gespecialiseerd in schepen voor wet mining en dredging en een belangrijke speler in het veld van complexe op maat gemaakte offshore schepen. Hier stoppen wij niet! Voor elk schip ontwikkelen wij ook geavanceerde uitrustingen, welke naadloos aansluiten op de wensen van de klant. Daarbij bieden we de klant een levenslange service aan ter ondersteuning. Dit is wereldwijd beschikbaar en geldt voor de volledige levensduur van onze producten. Mocht je een kijkje nemen in ons klantenbestand, dan zul je diverse belangrijke en grote baggerbedrijven, olie,- en gas industrieën, offshore contacten en nationale overheden vinden. Met kantoren wereldwijd, heeft IHC een internationale oriëntatie. Op dit moment zijn er meer dan 3.000 collega's werkzaam op verschillende locaties in Nederland en de rest van de wereld. Voor meer informatie kunt u kijken op www.royalihc.com .

Interested?

Herken je jezelf in de omschrijving, spreekt de functie van Productie Planner je aan en wil je meedelen in het succes van IHC? Solliciteer dan rechtstreeks op deze vacature via de solliciteer knop hieronder!

Voor meer informatie over Royal IHC, de vacature en het sollicitatieproces, bezoek dan www.royalihc.com of bel naar de afdeling Staffing op +31 (0)88-015 5333

www.twitter.com/ihcjobs
www.facebook.com/royalihc
www.linkedin.com/company/royalihc

Acquisitie, het zonder opdracht voorstellen van kandidaten, ZZP-ers, interimmers e.d. wordt niet op prijs gesteld en niet door IHC in behandeling genomen.

Apply

Related Pages

Job Alert

Stay informed of our vacancies

Create job alert