Allround Scheepsbouwkundige Traineeship

Netherlands

Job Allround Scheepsbouwkundige Traineeship
Location Netherlands
Discipline Engineering, Logistics, Production, Purchase, Traineeship
Education MBO senior secondary vocational education
Position Permanent position
In Short

Royal IHC is op zoek naar enthousiaste kandidaten met passie voor techniek die het interessant en een uitdaging vinden om vaste periodes op verschillende afdelingen binnen de scheepsbouw werkzaam te zijn en zich te ontwikkelen tot Allround Scheepsbouwkundige. Wil jij deze uitdaging met ons aan? Lees dan snel verder en solliciteer!

 1. Open
 2. Interviews scheduled (applications are still possible)
 3. Second round of interviews (check with the recruitment team if applications are still possible)
 4. Final interviews (applications are not possible anymore)
 5. Vacancy filled (applications are not possible anymore)
Statusi
 1. Vacancy available
 2. Interviews scheduled
 3. Second round of interviews
 4. Final interviews
 5. Vacancy filled
Your job

Middels een uitgestippeld carrière pad gaan we samen de meest passende functie binnen Royal IHC voor je vinden. In het vooraf vastgestelde traineeship kun je kennis maken met zes verschillende vakdisciplines binnen het bedrijf. Als Allround scheepsbouwkundige begin je op een bepaalde afdeling, waarna je na ongeveer iedere 5 a 6 maanden op een andere afdeling in een andere functie start. Naast het opdoen van praktische ervaring wordt je ook begeleid in je persoonlijke ontwikkeling door gerichte training en coaching. Voorbeelden van afdelingen zijn:

 • engineering;
 • central production engineering (werkvoorbereiding);
 • supply chain management (inkoop en logistiek);
 • planning & control;
 • hull assembly (aanbouw);
 • outfit & commissioning.

Your profile

Om in aanmerking te komen voor de vacature van Allround Scheepsbouwkundige voldoe je aan het volgende profiel:

 • je beschikt over een MBO 4 diploma (richting Scheeps- & Jachtbouw en/of WTB / E) en bent bereidt door te leren binnen de scheeps- of werktuigbouw en te werken aan je persoonlijke effectiviteit;
 • je hebt goede communicatieve en sociale vaardigheden en een positieve instelling; 
 • je bent flexibel inzetbaar en wilt zo veel mogelijk praktijkervaring opdoen. Je bent inzetbaar op verschillende locaties in Nederland, en indien nodig ook (tijdelijk) in het buitenland;
 • je wilt jezelf in 2 a 3 jaar ontwikkelen tot All-round professional alvorens een keuze te maken voor het te volgen carrière pad;
 • je bent bereid alles aan te pakken binnen de genoemde afdelingen;
 • je bent zelfstandig en pro actief in het vorm geven van je eigen ontwikkeling. 

Our offer

Wij bieden je een uitdagende baan waarbij de techniek zich bevindt op de top van de huidige mogelijkheden. Je gaat werken in een organisatie die volop in ontwikkeling is, waar jouw kwaliteiten en talenten worden gewaardeerd en waar je alle ruimte krijgt voor verdere ontwikkeling. 

Our organisation

IHC Shipbuilding maakt deel uit van Royal IHC en heeft werven in Kinderdijk en Krimpen aan den IJssel. IHC Shipbuilding ontwerpt en bouwt zowel standaard als unieke, klant specifieke sleephopperzuigers, (zelfvarende) cutterzuigers, alsmede schepen voor Offshore en Renewables doeleinden. 

Royal IHC (IHC) is de wereldwijde marktleider in de scheepsbouw, gespecialiseerd in schepen voor wet mining en dredging en een belangrijke speler in het veld van complexe op maat gemaakte offshore schepen. Hier stoppen wij niet! Voor elk schip ontwikkelen wij ook geavanceerde uitrustingen, welke naadloos aansluiten op de wensen van de klant. Daarbij bieden we de klant een levenslange service aan ter ondersteuning. Dit is wereldwijd beschikbaar en geldt voor de volledige levensduur van onze producten. Mocht je een kijkje nemen in ons klantenbestand, dan zul je diverse belangrijke en grote dredge bedrijven, olie en gas industrieen, offshore contacten en nationale overheden vinden. Met kantoren wereldwijd, heeft IHC een internationale orientatie. Hedendaags heben we 3.000 collega's op verschillende locaties in Nederland en de rest van de wereld. For meer informatie kunt u kijken op www.royalihc.com .

Interested?

Wordt je enthousiast van bovenstaand functieprofiel en spreekt deze allround functie jou aan? Aarzel dan niet en solliciteer direct via onze website www.royalihc.com/careers of gebruik de sollicitatie button. 

Voor meer informatie over Royal IHC, de vacature en het sollicitatieproces, bezoek dan www.royalihc.com of neem contact op met Patricia Ljiljak of Femke van Es via +31 (0)88-015 4444.

www.twitter.com/royalihc
www.facebook.com/royalihc
www.linkedin.com/company/royalihc

Acquisitie, het zonder opdracht voorstellen van kandidaten, ZZP-ers, interimmers e.d. wordt niet op prijs gesteld en niet door IHC in behandeling genomen.

Apply

Related Pages

Job Alert

Stay informed of our vacancies

Create job alert