Yard Coördinator Scaffolding

Kinderdijk

Job Yard Coördinator Scaffolding
Location Kinderdijk
Discipline Production, Project Management
Education MBO senior secondary vocational education
Position Permanent position
In Short

Heb jij ervaring met het coördineren van de steigerbouw in een industriele of scheepsbouwomgeving? Dan ben jij misschien onze nieuwe Yard Coordinator Scaffolding!

 1. Open
 2. Interviews scheduled (applications are still possible)
 3. Second round of interviews (check with the recruitment team if applications are still possible)
 4. Final interviews (applications are not possible anymore)
 5. Vacancy filled (applications are not possible anymore)
Statusi
 1. Vacancy available
 2. Interviews scheduled
 3. Second round of interviews
 4. Final interviews
 5. Vacancy filled
Your job

Als Yard coördinator Scaffolding ben jij verantwoordelijk voor de opslag, het sorteren en coördineren van het IHC steigermateriaal. Tevens ben jij de spil tussen de geplande en ad-hoc behoefte vanuit scheepsbouw productie, de (externe) Scaffolding bouwteams en onze eigen steigervoorraad. Je denkt vooruit, werkt op basis van het steigerbouwplan, de aanbouwplanning en de behoefte van productie. Je anticipeert op de benodigde materialen en zorgt ervoor dat die tijdig beschikbaar zijn. Zo zorg je ervoor dat de steigerbouwteams zo effectief mogelijk aan het werk zijn met het bouwen of afbreken van de steigers.

Your profile

Een enthousiaste collega die inzicht heeft in de steigerbouwscope, de verschillende bouwprojecten en zorgt ervoor dat verschillende productieafdelingen tijdig worden bediend met steigertoegang. Je bewaakt de steigervoorraad, draagt zorg voor de bestelling van materialen en beheert het voorraadsysteem. Tevens ben je verantwoordelijk voor het scheiden van afgekeurde materialen en het controleren van nieuwe materialen volgens het keuringsprotocol.  Als Yard coördinator Scaffolding heb je veiligheid hoog in het vaandel staan.  

Om in aanmerking te komen voor de vacature van Yard coördinator Scaffolding voldoe je aan het volgende profiel:

 • je bent proactief en denkt mee hoe er zo effectief mogelijk steigers gebouwd kunnen worden;
 • je hebt ervaring met het coördineren van de steigerbouw in een industriele of scheepsbouwomgeving;
 • je bent een praktisch ingestelde medewerker met minimaal een MBO 3/4 opleiding richting techniek;
 • kennis en ervaring met het aansturen van subcontractors;
 • in het bezit van een heftruckcertificaat en VCA;
 • je hebt PC-ervaring met MS Office;
 • goede communicatieve vaardigheden zowel in het Nederland als in het Engels;
 • veiligheidskennis als inspecteur steigerbouw en kennis van scheepsbouw is een pré;
 • je bent in het bezit van eigen vervoer;
 • alleen kandidaten met een geldige EU werkvergunning worden beschouwd als eventuele kandidaten;
 • een online screening en assesment kunnen deel uit maken van het recruitment proces. 

Our offer

Wij bieden je een uitdagende baan waarbij de techniek zich bevindt op de top van de huidige mogelijkheden. Je gaat werken in een organisatie die volop in ontwikkeling is, waar jouw kwaliteiten en talenten worden gewaardeerd en waar je alle ruimte krijgt voor verdere ontwikkeling. Onze arbeidsvoorwaarden zijn zonder meer goed te noemen. Je zal bij ons starten op payrollbasis en bij een door jou positieve invulling op deze functie, met intentie op een vaste aanstelling bij Royal IHC.

Our organisation

Als Yard Coordinator Scaffolding werk je bij IHC Holland in Kinderdijk. IHC is constant in ontwikkeling in de maritieme sector. IHC Holland heeft haar focus op innovatieve schepen, geavanceerde uitrusting en levenslange service voor de dredging industrie. 

IHC Shipbuilding is onderdeel van Royal IHC, de internationale marktleider in de bouw van gespecialiseerde schepen voor natte mijnbouw- en baggeractiviteiten en een belangrijke speler op het gebied van complexe custom-built offshore schepen. Maar we gaan nog een stapje verder. Voor alle schepen die we bouwen, ontwikkelen we ook geavanceerd equipment dat we direct integreren. Technologische innovatie zit in het DNA van al onze bedrijfsonderdelen

Interested?

Herken je jezelf in de omschrijving, spreekt de functie van Yard Coördinator Scaffolding je aan en wil je meedelen in het succes van IHC? Solliciteer dan rechtstreeks op deze vacature via de solliciteer knop hieronder!

Voor meer informatie over Royal IHC, de vacature en het sollicitatieproces, bezoek dan www.royalihc.com of bel naar de afdeling Staffing op +31 (0)88-015 4444

www.twitter.com/ihcjobs
www.facebook.com/royalihc
www.linkedin.com/company/royalihc

Acquisitie, het zonder opdracht voorstellen van kandidaten, ZZP-ers, interimmers e.d. wordt niet op prijs gesteld en niet door IHC in behandeling genomen.

Apply

Related Pages

Job Alert

Stay informed of our vacancies

Create job alert