Stageopdracht Ontwerpen testbank (MBO)

Sliedrecht

play video
Job Stageopdracht Ontwerpen testbank (MBO)
Location Sliedrecht
Discipline Internship and Graduation
Education MBO senior secondary vocational education
Position Permanent position
In Short

Zit jij in het derde of laatste jaar van je MBO opleiding en wil jij stage lopen bij een wereldmarktleider in de maritieme sector? Lees dan snel verder!

  1. Open
  2. Interviews scheduled (applications are still possible)
  3. Second round of interviews (check with the recruitment team if applications are still possible)
  4. Final interviews (applications are not possible anymore)
  5. Vacancy filled (applications are not possible anymore)
Statusi
  1. Vacancy available
  2. Interviews scheduled
  3. Second round of interviews
  4. Final interviews
  5. Vacancy filled
Your job

In deze stage ga je een testbank ontwerpen om hydraulische moment sleutels te testen op correct moment bij een gekalibreerde druk. Daarnaast ga je de business case voorbereiden; investeren in deze test bank versus uitbesteden aan de leverancier.

Middels deze testbank kunnen we de Hydraulische sleutels in de verhuurvloot testen op lekolie, indien dit niet goed is moeten ze voor onderhoud weg. Wanneer het wel goed is, hoeven ze niet voor onderhoud weg en kunnen ze op een verhuur klus mee.

Your profile

Wij zoeken een 3de of 4de jaars MBO student met een opleiding in werktuigbouwkunde/engineering, scheepsbouw, maritieme techniek of een verwante opleiding. De stage duurt ongeveer 10 weken en je bent minimal 3 dagen beschikbaar. 

Our offer

Wij bieden een uitdagende stage in een dynamische en succesvolle organisatie. IHC biedt je de kans om jezelf te ontwikkelen tot beginnend beroepsbeoefenaar en je doet uitgebreide werkervaring op binnen het bedrijf. Daarbij krijg je maximale begeleiding. Daarnaast krijg je een stagevergoeding.

Our organisation

Royal IHC (IHC), wereldmarktleider in de bouw van custom built- en standaard schepen voor natte mijnbouw- en baggeractiviteiten en complexe offshore schepen voor de olie & gas industrie. Daarnaast ontwikkelen we geavanceerde equipment. Dit realiseren we dagelijks met ruim 3.000 collega's op zo'n 30 locaties wereldwijd. Kijk voor meer informatie over IHC op www.royalihc.com. Royal IHC is de Technology Innovator hetgeen betekent dat wij voorop lopen in de ontwikkeling van nieuwe technologie.

Interested?

Wordt je enthousiast van bovenstaand functieprofiel en spreekt deze allround functie jou aan? Aarzel dan niet en solliciteer direct via onze website www.royalihc.com/careers of gebruik de sollicitatie button.

Voor meer informatie over Royal IHC, de vacature en het sollicitatieproces, bezoek dan www.royalihc.com of neem contact op met Femke van Es via +31 (0)88-015 4444.

www.twitter.com/royalihc
www.facebook.com/royalihc
www.linkedin.com/company/royalihc

Acquisitie, het zonder opdracht voorstellen van kandidaten, ZZP-ers, interimmers e.d. wordt niet op prijs gesteld en niet door IHC in behandeling genomen.

Apply

Related Pages

Job Alert

Stay informed of our vacancies

Create job alert