Projectadministrateur

Krimpen a/d IJssel

play video
Job Projectadministrateur
Location Krimpen a/d IJssel
Discipline Administration and Management Support, Finance
Education HBO higher vocational education, WO academic higher education
Position Permanent position
In Short

Zijn planning en control en project management jouw ideale werkdomein? En ben je sterk in het voorbereiden en bijhouden van projectrapportages? Kijk dan eens verder in deze vacature waar budgetteren en rapporteren belangrijke elementen zijn.

 1. Open
 2. Interviews scheduled (applications are still possible)
 3. Second round of interviews (check with the recruitment team if applications are still possible)
 4. Final interviews (applications are not possible anymore)
 5. Vacancy filled (applications are not possible anymore)
Statusi
 1. Vacancy available
 2. Interviews scheduled
 3. Second round of interviews
 4. Final interviews
 5. Vacancy filled
Your job

IHC Schipbuilding maakt als deel uit van Royal IHC en heeft werven in Kinderdijk en Krimpen aan den IJssel. IHC Shipbuilding ontwerpt en bouwt zowel standaard als unieke, klant specifieke sleephopperzuigers, (zelfvarende) cutterzuigers, alsmede schepen voor Offshore en Renewables doeleinden. In dit cluster is ruimte voor een Projectadministrateur.

Als Projectadministrateur verzorg jij o.a. de Project Rapportages voor de diverse projecten binnen productie. Je ondersteunt de Manager Planning & Control, de verschillende Productie Managers en de Teamleads bij het opzetten van en het verder in detail uitwerken van projectrapportages. Je verzameld proactief de voortgang, planningsinformatie, begrotingen, prognoses, risico’s, kansen en aandachtspunten voor meerdere projecten. De verzamelde informatie presenteer je op een overzichtelijke en eenduidige manier tot een professionele projectrapportage. Je bent in staat kritisch de projectrapportages te beoordelen en tot een standaard projectrapportage te komen.
 
Je zult voor meerdere projecten over een brede scope aan activiteiten rapporteren. Je kunt begrotingen juist interpreteren en opstellen. Je beschikt over voldoende kennis van het proces van de bouw van technisch hoogwaardige producten (een technische of organisatiekundige achtergrond is een pré). Je bent in staat om proactief en soepel door de organisatie te bewegen, verder communiceer je duidelijk tussen alle lagen in de organisatie variërend van het management tot en met de werkvloer en alles daartussen.

Als Projectadministrateur ben je verantwoordelijk voor het volgende:

 • succesvol opzetten en onderhouden van project rapportages van meerdere projecten;
 • opstellen van prognoses en rapportages ten aanzien van o.a. de voortgang, kosten, risico’s, kansen;
 • het voorzien van het productie management van betrouwbare stuurinformatie;
 • opstellen van KPI dashboards.

Your profile

Om voor deze functie in aanmerking te komen voldoe je aan onderstaande criteria:

 • minimaal een afgeronde HBO opleiding in de richting van organisatie- of bedrijfskunde of HBO werk- en denkniveau;
 • je hebt affiniteit met cijfers;
 • je beschikt over project management kennis (bijv. Prince2);
 • je hebt uitstekende kennis van Microsoft Office:
  • Microsoft Excel (kennis van programmeren met VBA of bereidheid tot het opdoen van deze kennis)
  • Microsoft Powerpoint
  • Microsoft Word
 • je bent analytisch, proactief en innovatief;
 • professioneel communiceren in het Nederlands en Engels is voor jou geen probleem;
 • verder ben je flexibel inzetbaar (binnen redelijke grenzen verwachten we van je dat je flexibel bent qua werklocatie op de Royal IHC locaties in Nederland).

Our offer

Wij bieden je een uitdagende baan waarbij de techniek zich bevindt op de top van de huidige mogelijkheden. Je gaat werken in een organisatie die volop in ontwikkeling is, waar jouw kwaliteiten en talenten worden gewaardeerd en waar je alle ruimte krijgt voor verdere ontwikkeling. Onze arbeidsvoorwaarden zijn zonder meer goed te noemen.
 

Our organisation

Als Projectadministrateur werk je bij IHC Holland in Kinderdijk. IHC is constant in ontwikkeling in de maritieme sector. IHC Holland heeft haar focus op innovatieve schepen, geavanceerde uitrusting en levenslange service voor de dredging industrie. 

Royal IHC (IHC) is de wereldwijde marktleider in de scheepsbouw, gespecialiseerd in schepen voor wet mining en dredging en een belangrijke speler in het veld van complexe op maat gemaakte offshore schepen. Hier stoppen wij niet! Voor elk schip ontwikkelen wij ook geavanceerde uitrustingen, welke naadloos aansluiten op de wensen van de klant. Daarbij bieden we de klant een levenslange service aan ter ondersteuning. Dit is wereldwijd beschikbaar en geldt voor de volledige levensduur van onze producten. Mocht je een kijkje nemen in ons klantenbestand, dan zul je diverse belangrijke en grote dredge bedrijven, olie en gas industrieen, offshore contacten en nationale overheden vinden. Met kantoren wereldwijd, heeft IHC een internationale orientatie. Hedendaags heben we 3.000 collega's op verschillende locaties in Nederland en de rest van de wereld. For meer informatie kunt u kijken op www.royalihc.com .

Interested?

Herken je jezelf in de omschrijving, spreekt de functie van Projectadministrateur je aan en wil je meedelen in het succes van IHC? Solliciteer dan rechtstreeks op deze vacature via de solliciteer knop hieronder!

Voor meer informatie over Royal IHC, de vacature en het sollicitatieproces, bezoek dan www.royalihc.com of bel naar de afdeling Staffing op +31 (0)88-015 4444

www.twitter.com/royalihc 
www.facebook.com/royalihc
www.linkedin.com/company/royalihc

Acquisitie, het zonder opdracht voorstellen van kandidaten, ZZP-ers, interimmers e.d. wordt niet op prijs gesteld en niet door IHC in behandeling genomen.

Apply

Related Pages

Job Alert

Stay informed of our vacancies

Create job alert