Technische documentatie Stage / werkstudent (tunnelboormachine)

Kinderdijk

play video
Job Technische documentatie Stage / werkstudent (tunnelboormachine)
Location Kinderdijk
Discipline Internship and Graduation
Education HBO higher vocational education, WO academic higher education
Position Permanent position
In Short

Ben jij de student die ons verder helpt?

  1. Open
  2. Interviews scheduled (applications are still possible)
  3. Second round of interviews (check with the recruitment team if applications are still possible)
  4. Final interviews (applications are not possible anymore)
  5. Vacancy filled (applications are not possible anymore)
Statusi
  1. Vacancy available
  2. Interviews scheduled
  3. Second round of interviews
  4. Final interviews
  5. Vacancy filled
Your job

De IHC H1600 tunnelboormachine (TBM) is oorspronkelijk gebouwd door Wirth. Het is echter volledig opgeknapt en gemoderniseerd door IHC met nieuwe machines en een bijbehorende controlecabine.
Het besturingssysteem is een IHC-ontwerp dat de nieuwste normen in tunneling weerspiegelt. Het biedt alle noodzakelijke functies om de prestaties van de TBM te bedienen en te bewaken. Dit omvat een geleidingssysteem met laserdoel en visualisatie op de console van de operator.
De TBM is een robuuste machine met een geïnstalleerd vermogen van 160 kW op de snijkop. Deze wordt aangedreven door drie hydraulische motoren, die worden gevoed vanuit een hydraulisch aggregaat dat zich achter een speciaal schild bevindt.
De machine wordt standaard geleverd met een gemengde maaikop. Het kan echter ook worden aangepast aan specifieke bodemomstandigheden.

Het enige aspect dat verder ontwikkeld moet worden, is de technische documentatie. De taak van deze stage is ervoor te zorgen dat deze technische documentatie volledig is.

Om dit te bereiken, kan je:
• zoeken in het archief naar bestaande technische tekeningen;
• herschrijven van beschikbare teksten;
• het fotograferen van de machine en het maken van notities.

Het raamwerk wordt wel aangedragen.

Your profile


Om voor deze rol in aanmerking te komen, moet u beschikken over:
• Uitstekende schrijfvaardigheden
• Een technisch georiënteerde mindset
• Het vermogen om zelfstandig te werken
• Een technische achtergrond, en u studeert maritieme technologie, werktuigbouwkunde of technische bedrijfskunde.
 

Our offer

Wij bieden een uitdagende stage in een dynamische en succesvolle organisatie. IHC biedt je de kans om jezelf te ontwikkelen tot beginnend beroepsbeoefenaar en je doet uitgebreide werkervaring op binnen het bedrijf. Daarbij krijg je maximale begeleiding. Daarnaast krijg je een stagevergoeding.

Our organisation

Royal IHC (IHC), wereldmarktleider in de bouw van custom built- en standaard schepen voor natte mijnbouw- en baggeractiviteiten en complexe offshore schepen voor de olie & gas industrie. Daarnaast ontwikkelen we geavanceerde equipment. Dit realiseren we dagelijks met ruim 3.000 collega's op zo'n 30 locaties wereldwijd. Kijk voor meer informatie over IHC op www.royalihc.com. Royal IHC is de Technology Innovator hetgeen betekent dat wij voorop lopen in de ontwikkeling van nieuwe technologie.

**business unit** is part of Royal IHC (IHC), the global market leader in the construction of specialized ships for wet mining and dredging activities, and an important player in the field of complex custom-built offshore ships. However, we do not stop there. For every ship, we also develop advanced equipment that is integrated seamlessly. In addition, we offer life-cycle support to our customers, which is available worldwide and for the lifetime of our products. If you look at our customer base, you will find prominent dredging companies, oil and gas conglomerates, offshore contractors and national governments. With offices worldwide, IHC has an international orientation. Today we have 3,000 colleagues working in various locations across The Netherlands and overseas. For more information about IHC please check: www.royalihc.com.

Interested?

Wordt je enthousiast van bovenstaand functieprofiel en spreekt deze  functie jou aan? Aarzel dan niet en solliciteer direct via onze website www.royalihc.com/careers of gebruik de sollicitatie button.

Voor meer informatie over Royal IHC, de vacature en het sollicitatieproces, bezoek dan www.royalihc.com of neem contact op met Femke van Es via +31 (0)88-015 4444.

www.twitter.com/royalihc
www.facebook.com/royalihc
www.linkedin.com/company/royalihc

Acquisitie, het zonder opdracht voorstellen van kandidaten, ZZP-ers, interimmers e.d. wordt niet op prijs gesteld en niet door IHC in behandeling genomen.

Apply

Related Pages

Job Alert

Stay informed of our vacancies

Create job alert