Leerling Allround constructiewerker/scheepsbouwer M/V BBL niveau 3/4

Kinderdijk

play video
Job Leerling Allround constructiewerker/scheepsbouwer M/V BBL niveau 3/4
Location Kinderdijk
Discipline Internship and Graduation, Traineeship
Education MBO senior secondary vocational education, Secondary education
Position Permanent position
In Short

Zit jij in het laatste jaar van je VMBO opleiding en wil jij volgend jaar werken en leren bij een wereldmarktleider in de maritieme sector? Lees dan snel verder want Royal IHC is zoek op naar Leerling Scheepsbouwers BBL niveau 3/4!

 1. Open
 2. Interviews scheduled (applications are still possible)
 3. Second round of interviews (check with the recruitment team if applications are still possible)
 4. Final interviews (applications are not possible anymore)
 5. Vacancy filled (applications are not possible anymore)
Statusi
 1. Vacancy available
 2. Interviews scheduled
 3. Second round of interviews
 4. Final interviews
 5. Vacancy filled
Your job

Per september 2020 start het Technisch Opleidingscentrum (TOC) de 3 jarige beroepsopleiding: Allround constructiewerker/scheepsbouwer (MBO BBL niveau 3/4). Het TOC van Royal IHC (IHC) is gevestigd in Kinderdijk en heeft een sterke reputatie in het opleiden van vakmensen. In 2011 is het TOC uitgeroepen tot Beste Leerbedrijf in de Randstad.

Als Allround constructiewerker/scheepsbouwer word je allround opgeleid. Je leert vaardigheden op het gebied van scheepsconstructies, lassen, afschrijven, uitslaan, walsen, meettechnieken en tekeninglezen. De opleiding vindt plaats in de praktijk en je werkt lerende weg dus gewoon mee aan de schepen en installaties die bij ons in aanbouw zijn. In het eerste jaar leer diverse vakvaardigheden in de werkplaats van onze leerschool in Kinderdijk. In de loop van het eerste jaar en vervolgens in het tweede en derde jaar ga je roulerend stage lopen binnen het bedrijf. Dat kan zijn Kinderdijk, Krimpen a/d IJssel of op andere locaties in Nederland.
Als Allround constructiewerker/scheepsbouwer zijn binnen IHC meerdere functiemogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld aan de slag op een van de speciale constructie afdelingen of de aanbouw, maar ook na het opdoen van praktijkervaring, op de afdelingen werkvoorbereiding, engineering, supply chain management (inkoop en logistiek) en planning en control. Doorgroei naar de b.v. de functie van voorman is ook zeker mogelijk.

Your profile

Wij zoeken voor komend schooljaar 2020-2021 VMBO schoolverlaters (minimaal VMBO kaderberoeps, bij voorkeur gemengde of theoretische leerweg) of (voortijdige) schoolverlaters van HAVO of MBO niveau 3 of 4. Aanvangsdatum september 2020. Om in aanmerking te komen, dien je jezelf te herkennen in de volgende kernkwaliteiten; goede leer- en werkmentaliteit, pro-actief zijn, zelfontplooiing, grensverleggend en ondernemend. Het programma bestaat uit:

 • praktijklessen, 4 dagen in de week. Dit betekent dat wat je geleerd hebt, je meteen in de praktijk kan toepassen; 
 • theorielessen, 1 dag in de week. Deze worden gevolgd op het TOC in Kinderdijk;
 • de opleiding duurt drie jaar en start ieder jaar in september;
 • in het 1e jaar leer je diverse vakvaardigheden in de werkplaats van onze leerschool in Kinderdijk;
 • in het 2e en 3e jaar ga je roulerend stage lopen binnen het bedrijf. Dat kan zijn in Kinderdijk, Krimpen a/d IJssel of op andere locaties in Nederland. 

Our offer

Royal IHC biedt je de kans om jezelf te ontwikkelen tot beginnend beroepsbeoefenaar en je doet uitgebreide werkervaring op binnen het bedrijf. Daarbij krijg je maximale begeleiding. Daarnaast bekostigen wij het grootste deel van je studiekosten en ontvang je een salaris op basis van een vijfdaagse werkweek. Met het diploma kun je aan de slag als beginnend beroepsbeoefenaar en kun je doorgroeien in je functie door middel van vervolgtrajecten. Daarnaast bieden wij je - bij succesvol afronden van je opleiding - een baangarantie.

Our organisation

Royal IHC (IHC), wereldmarktleider in de bouw van custom built- en standaard schepen voor natte mijnbouw- en baggeractiviteiten en complexe offshore schepen voor de olie & gas industrie. Daarnaast ontwikkelen we geavanceerde equipment. Dit realiseren we dagelijks met ruim 3.000 collega's op zo'n 30 locaties wereldwijd. Kijk voor meer informatie over IHC op www.royalihc.com

Royal IHC is de Technology Innovator hetgeen betekent dat wij voorop lopen in de ontwikkeling van nieuwe technologie. Onze technologie heeft ons marktleider gemaakt en om marktleider te kunnen blijven, hebben we goede vakmensen nodig. Deze vakmensen leiden wij zelf op in ons Technisch Opleidingscentrum (TOC).

Interested?

Herken je jezelf in de omschrijving van, spreekt de opleiding je aan en wil je meedelen in het succes van IHC? Solliciteer dan rechtstreeks op deze vacature met jouw CV en motivatiebrief via de sollicitatieknop hieronder of neem voor meer informatie contact op met de heer D.C.P. van Tol, manager TOC, telefoonnummer 088-0153182 of via dcp.vantol@royalihc.com

Voor meer informatie over Royal IHC, de vacature en het sollicitatieproces, bezoek dan www.royalihc.com/toc of bel naar de afdeling R$ecruitment via 088-015 4444

www.twitter.com/royalihc
www.royalihc.com
www.facebook.com/royalihc
www.linkedin.com/company/royalihc

Acquisitie, het zonder opdracht voorstellen van kandidaten, ZZP-ers, interimmers e.d. wordt niet op prijs gesteld en niet door IHC in behandeling genomen.

Apply

Related Pages

Job Alert

Stay informed of our vacancies

Create job alert