Kwaliteitsmedewerker Electro/Elektronica

Sliedrecht

play video
Job Kwaliteitsmedewerker Electro/Elektronica
Location Sliedrecht
Discipline
Education HBO higher vocational education, MBO senior secondary vocational education
Position Permanent position
In Short

Ben jij de Quality Controller die verliefd is geworden op schepen vol automatisering en vooruitstrevend equipment? Dan ben jij misschien de Quality Controller die IHC Systems zoekt! Lees verder en solliciteer vandaag!

 1. Open
 2. Interviews scheduled (applications are still possible)
 3. Second round of interviews (check with the recruitment team if applications are still possible)
 4. Final interviews (applications are not possible anymore)
 5. Vacancy filled (applications are not possible anymore)
Statusi
 1. Vacancy available
 2. Interviews scheduled
 3. Second round of interviews
 4. Final interviews
 5. Vacancy filled
Your job

Verwacht het onverwachte in een internationale, technische rol als geen ander! Quality Controllers zijn IHC meesterbreinen. Ze zorgen ervoor dat alle nieuwe apparatuur wordt gecontroleerd voor installatie aan boord van de schepen. Ben je klaar om alle producten/systemen van IHC Systems (elektrisch en elektronisch) te controleren? Je bent verantwoordelijk voor geleverde producten/systemen aan de klanten. Je zult een beroep moeten doen op je eigen technische en communicatieve vaardigheden om uitdagingen snel te doorgronden en overwinnen. Met klanttevredenheid als doel, ben je niets minder dan grondig en doortastend in je besluitvorming. Royal IHC is innovatief, dus het is noodzakelijk dat je je net zo snel kunt aanpassen en meer nog kunt meedenken aan verbeteringen. Je hebt een voortrekkersrol in de markt door deze technologische expertise. Dit wordt uiteraard gedragen door jouw passie voor de maritieme industrie en automatisering.

Your profile

Om voor deze functie in aanmerking te komen, moet je het volgende hebben:

 • een technisch MBO diploma, bij voorkeur MBO Elektrotechniek
 • ervaring in elektronica, elektrotechniek, automatisering en het vermogen om op HBO-niveau te werken
 • kennis van het productpakket van het bedrijf in zijn aard, uitvoering, lay-out, toepassing, naam, enz.
 • de technische mogelijkheden en het gebruik van de meet- en testapparatuur en -gereedschappen die in het bedrijf worden gebruikt
 • het lezen van tekeningen en diagrammen (elektronisch, elektrisch en mechanisch), handleidingen en technische specificaties
 • normen, veiligheidsvoorschriften, kwaliteits- en inspectievereisten
 • de procedures die van toepassing zijn op de afdeling en de administratieve procedure
 • ervaring met automatiseringssoftware van apparatuur
 • een bereidheid om binnen en buiten de kantoorlocatie te werken
 • de mogelijkheid om te schakelen tussen rollen, zoals een voorman, kwaliteitscontroleur of probleemoplosser
 • kennis van PLC en een VCA-VOL certificaat
 • een zelfredzame, service- en resultaatgerichte aanpak, maar ook oplossingsgericht en stressbestendig
 • een sterke kennis van het Engels, zowel schriftelijk als mondeling

Our offer

Royal IHC biedt je als Quality Controller een uitdagende fulltime baan binnen een succesvol en dynamisch bedrijf met de reputatie een wereldwijde leider te zijn op het gebied van technologische innovatie. Daarnaast bieden wij jou een competitief salaris, professionele ontwikkelingskansen, reiskostenvergoeding, winstdeling, pensioenuitkering, trainingen en ten minste 40 verlofdagen per jaar.

Our organisation

Als Quality Controller werk je bij IHC Systems. Deze organisatie ontwikkelt en levert standaard- en maatwerkoplossingen voor de efficiënte werking van baggerschepen en aanverwante schepen. Deze worden ingezet in de maritieme baggerindustrie en voor de winning van alluviale en diepzeebronnen. De elektrische, elektronische en IT-systemen omvatten alles van robuuste sensoren tot stand-alone en / of geïntegreerde systemen voor service, presentatie, automatisering, hydrografie en DP / DT, ondersteund door trainingssimulators. Wereldwijde levenscyclusondersteuning - op afstand of op locatie - garandeert duurzaamheid en betrouwbaarheid. Het bedrijf, dat al meer dan 40 jaar de weg plaveit in zijn sectoren, is gevestigd in Sliedrecht en heeft meer dan 150 mensen in dienst.

IHC Systems is onderdeel van Royal IHC, de wereldwijde marktleider in de bouw van gespecialiseerde schepen voor natte mijnbouw en baggeractiviteiten en een belangrijke speler op het gebied van complexe, op maat gebouwde offshore-schepen. Daar stoppen we echter niet. Voor elk schip ontwikkelen we ook geavanceerde apparatuur die naadloos is geïntegreerd. Daarnaast bieden we levenscyclusondersteuning aan onze klanten, die wereldwijd beschikbaar is en gedurende de levensduur van onze producten. Als u naar onze klantenkring kijkt, vindt u prominente baggerbedrijven, olie- en gasconglomeraten, offshore-aannemers en nationale overheden. Met kantoren over de hele wereld heeft IHC een internationale oriëntatie. Vandaag werken er 3.000 collega's op verschillende locaties in Nederland en het buitenland. Raadpleeg voor meer informatie over IHC: www.royalihc.com

Interested?

Are you interested in the position of Quality Controller and do you recognise yourself in the job description? Please respond directly through our website: www.shipsupport.com/en_us/eur/ or by using the apply button.

For more information about Royal IHC, the vacancy and the application process, please visit www.royalihc.com or call the Corporate Recruitment department on +31 (0)88-015 4444.

www.twitter.com/royalihc
www.facebook.com/royalihc
www.linkedin.com/company/royalihc

Royal IHC does not approve of commercial, contractor and/or agency acquisition or commercial use of this advertisement. Proposing candidates without invitation is not appreciated and will not be considered by IHC.

Apply

Related Pages

Job Alert

Stay informed of our vacancies

Create job alert