Bankwerker

Kinderdijk

Job Bankwerker
Location Kinderdijk
Discipline Production
Education MBO senior secondary vocational education, Secondary education
Position Permanent position
In Short

Heb jij ervaring met het assembleren van mechanische componenten, en heb jij kennis van werktuigbouw en hydrauliek? Dan is Royal IHC naar jou op zoek.

 1. Open
 2. Interviews scheduled (applications are still possible)
 3. Second round of interviews (check with the recruitment team if applications are still possible)
 4. Final interviews (applications are not possible anymore)
 5. Vacancy filled (applications are not possible anymore)
Statusi
 1. Vacancy available
 2. Interviews scheduled
 3. Second round of interviews
 4. Final interviews
 5. Vacancy filled
Your job

Uw hoofdtaak bestaat uit het samenstellen en installeren van gespecialiseerde offshore-industriehulpmiddelen en mechanische installaties aan boord van standaard schepen tot custom build projecten. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het volgende:

 • assembleren van mechanische componenten in eenheden (pompen, filters, units, enz.);
 • het installeren van apparatuur, elektrische componenten en eenheden aan boord van het schip;
 • controleren, uitlijnen en corrigeren (indien nodig) van de systemen (pompinstallaties, brandstofsystemen en smeerolie en koelwatersystemen) en installaties (motoren, tandwielkasten, schroefassen, baggerpompen, enz.) aan boord van de schepen.

Your profile

De positie is fulltime. Overwerk is mogelijk, vooral in de laatste fase van een project. U dient daarnaast ook flexibel te zijn als u wordt gevraagd om een proefvaart bij te wonen, dat betekent dat u meerdere keren per jaar een aantal dagen van huis bent. Daarnaast verwachten we dat u:

 • een praktische medewerker bent met een werk- en denk niveau op middelbaar beroepsonderwijs (en het liefst een werktuigbouwkundig diploma heeft van een technische school);
 • meerdere jaren ervaring heeft op het gebied van het samenstellen van complexe producten en het vermogen om tekeningen te lezen. Ervaring met baggerproducten is een pre;
 • kennis heeft van werktuigbouw, hydraulica en elektrotechniek;
 • goede communicatie en sociale vaardigheden heeft, en een positieve instelling;
 • flexibel bent in termen van uw werklocatie in Nederland en, indien nodig, (tijdelijk) in het buitenland;
 • goed in een team kunt werken, en in staat bent om verwachtingen en doelen duidelijk over te brengen aan collega's, externe medewerkers en leveranciers;
 • beschikt over de kennis van de Nederlandse en Engelse taal.
Let op: alleen kandidaten met een geldig EU-werkvisum worden als levensvatbare kandidaten beschouwd. Een online beoordeling of screening kan deel uitmaken van het recruiteringsproces.

Our offer

Wij bieden je een uitdagende baan waarbij de techniek zich bevindt op de top van de huidige mogelijkheden. Je gaat werken in een organisatie die volop in ontwikkeling is, waar jouw kwaliteiten en talenten worden gewaardeed en waar je alle ruimte krijgt voor verdere ontwikkeling. Onze arbeidsvoorwaarden zijn zonder meer goed te noemen.

Our organisation

Als Bankwerker werk je bij IHC Holland in Kinderdijk of in Krimpen aan den IJssel. IHC is constant in ontwikkeling in de maritieme sector. IHC Holland heeft haar focus op innovatieve schepen, geavanceerde uitrusting en levenslange service voor de dredging industrie.

IHC Holland is onderdeel van Royal IHC (IHC), de wereldwijde marktleider in de scheepsbouw, gespecialiseerd in schepen voor wet mining en dredging en een belangrijke speler in het veld van complexe op maat gemaakte offshore schepen. Hier stoppen wij niet! Voor elk schip ontwikkelen wij ook geavanceerde uitrustingen, welke naadloos aansluiten op de wensen van de klant. Daarbij bieden we de klant een levenslange service aan ter ondersteuning. Dit is wereldwijd beschikbaar en geldt voor de volledige levensduur van onze producten. Mocht je een kijkje nemen in ons klantenbestand, dan zul je diverse belangrijke en grote dredge bedrijven, olie en gas industrieen, offshore contacten en nationale overheden vinden. Met kantoren wereldwijd, heeft IHC een internationale orientatie. Hedendaags heben we 3.000 collega's op verschillende locaties in Nederland en de rest van de wereld. Voor meer informatie kunt u kijken op www.royalihc.com.

Interested?

Herken je jezelf in de omschrijving, spreekt de functie van Bankwerker jou aan en wil je meedelen in het succes van IHC? Solliciteer dan rechtstreeks op deze vacature via de solliciteer knop hieronder! Voor meer informatie over Royal IHC, de vacature en het sollicitatieproces, bezoek dan www.royalihc.com of bel naar de afdeling Staffing op +31 (0)88-015 5333

www.twitter.com/royalihc
www.facebook.com/royalihc
www.linkedin.com/company/royalihc

Acquisitie, het zonder opdracht voorstellen van kandidaten, ZZP-ers, interimmers e.d. wordt niet op prijs gesteld en niet door IHC in behandeling genomen.

Apply

Related Pages

Job Alert

Stay informed of our vacancies

Create job alert