Voorman IJzerwerk

Krimpen a/d IJssel

Job Voorman IJzerwerk
Location Krimpen a/d IJssel
Discipline Production, Project Management
Education HBO higher vocational education, MBO senior secondary vocational education
Position Permanent position
In Short

Heb je ervaring met het aansturen van een team ,en wil je een bijdrage leveren aan een optimaal constructieproces? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 1. Open
 2. Interviews scheduled (applications are still possible)
 3. Second round of interviews (check with the recruitment team if applications are still possible)
 4. Final interviews (applications are not possible anymore)
 5. Vacancy filled (applications are not possible anymore)
Statusi
 1. Vacancy available
 2. Interviews scheduled
 3. Second round of interviews
 4. Final interviews
 5. Vacancy filled
Your job

Uw hoofdtaak bestaat uit leidinggeven aan een ploeg ijzerwerkers en/of supervisors (gemiddeld 10 tot 15 man die constructies samenstellen). Je hebt een nauwe samenwerking met de supervisors welding (lassen) en met andere afdelingen. De positie is een fulltime functie, werken in ploegen en overwerk is mogelijk vooral in de laatste fase van een project. De werkzaamheden voor deze functie bestaan verder uit:

 • verdeling van de werkzaamheden rekening houdend met de capaciteiten van medewerkers en urgentie van opdrachten (overdracht dag/avondploeg);
 • instructie en uitleg geven over de aanpak en werkvolgorde van de uit te voeren werkzaamheden;
 • controleren van de maatvoering tijdens de bouwwerkzaamheden, gebruik makend van (optisch) meetgereedschap;
 • toezicht houden op en het inspecteren van het uitgevoerde constructiewerk van de ijzerwerkers;
 • het bijhouden van bestede uren en materialen;
 • ben je bereid om incidenteel werkzaamheden buiten de eigen locatie te doen;
 • en houdt je toezicht op naleving van regels op de productievloer.

Your profile

Om voor de functie van Voorman IJzerwerk in aanmerking te komen beschikt je over een MBO werk- en denkniveau en je beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Daarnaast verwachten we dat je:

 • minimaal 5 jaar ervaring hebt als ijzerwerker/coördinator in de scheepsbouw, met name in het vervaardigen van secties/constructies;
 • ervaring met het lezen van technische tekeningen;
 • zowel de Nederlandse als de Engelse beheerst;
 • in het bezit van een geldig VCA certificaat, bij voorkeur VCA VOL;
 • en heb je een basis computervaardigheden met betrekking tot Word en Excel.
Let op, alleen kandidaten met een geldig EU-werkvisum worden beschouwd als geschikte kandidaten. Een online beoordeling of screening kan deel uitmaken van het rekruteringsproces.

Our offer

Wij bieden je een uitdagende baan waarbij de techniek zich bevindt op de top van de huidige mogelijkheden. Je gaat werken in een organisatie die volop in ontwikkeling is, waar jouw kwaliteiten en talenten worden gewaardeed en waar je alle ruimte krijgt voor verdere ontwikkeling. Onze arbeidsvoorwaarden zijn zonder meer goed te noemen.

Our organisation

Als Voorman IJzerwerk werk je bij IHC Holland, gevestigd in Krimpen a/d IJssel. Deze organisatie is voortdurend bezig met het ontwikkelen van haar ontwerp- en bouwactiviteiten voor de gespecialiseerde maritieme sector. IHC Holland heeft een focus op innovatieve schepen, geavanceerde apparatuur en levenscyclusondersteuning voor de baggerindustrie.

IHC Shipbuilding is onderdeel van Royal IHC (IHC), de wereldwijde marktleider in de scheepsbouw, gespecialiseerd in schepen voor wet mining en dredging en een belangrijke speler in het veld van complexe op maat gemaakte offshore schepen. Hier stoppen wij niet! Voor elk schip ontwikkelen wij ook geavanceerde uitrustingen, welke naadloos aansluiten op de wensen van de klant. Daarbij bieden we de klant een levenslange service aan ter ondersteuning. Dit is wereldwijd beschikbaar en geldt voor de volledige levensduur van onze producten. Mocht je een kijkje nemen in ons klantenbestand, dan zul je diverse belangrijke en grote dredge bedrijven, olie en gas industrieen, offshore contacten en nationale overheden vinden. Met kantoren wereldwijd, heeft IHC een internationale orientatie. Hedendaags heben we 3.000 collega's op verschillende locaties in Nederland en de rest van de wereld. Voor meer informatie kunt u kijken op www.royalihc.com

Interested?

Herken je jezelf in de omschrijving, spreekt de functie van Voorman IJzerwerk jou aan en wil je meedelen in het succes van IHC? Solliciteer dan rechtstreeks op deze vacature via de solliciteer knop hieronder!

Voor meer informatie over Royal IHC, de vacature en het sollicitatieproces, bezoek dan www.royalihc.com of bel naar de afdeling Staffing op +31 (0)88-015 5333

www.twitter.com/royalihc
www.facebook.com/royalihc
www.linkedin.com/company/royalihc

Acquisitie, het zonder opdracht voorstellen van kandidaten, ZZP-ers, interimmers e.d. wordt niet op prijs gesteld en niet door IHC in behandeling genomen.

Apply

Related Pages

Job Alert

Stay informed of our vacancies

Create job alert