Junior scheepstimmerman / Meubelmaker

Hardinxveld-Giessendam

Job Junior scheepstimmerman / Meubelmaker
Location Hardinxveld-Giessendam
Discipline Production
Education MBO senior secondary vocational education, Secondary education
Position Permanent position
In Short

Ben jij de enthousiaste Junior Scheepstimmerman/ Meubelmaker, wie met ons mee kan groeien? Solliciteer dan snel!

 1. Open
 2. Interviews scheduled (applications are still possible)
 3. Second round of interviews (check with the recruitment team if applications are still possible)
 4. Final interviews (applications are not possible anymore)
 5. Vacancy filled (applications are not possible anymore)
Statusi
 1. Vacancy available
 2. Interviews scheduled
 3. Second round of interviews
 4. Final interviews
 5. Vacancy filled
Your job

Als Junior Scheepstimmerman/ Meubelmaker wordt je opgeleid tot allround Scheepstimmerman / Meubelmaker. Dit zal aan boord van onze schepen in aanbouw zijn op onze werven in Kinderdijk en Krimpen aan den IJssel, maar ook in onze fabriek in Hardinveld-Giessendam. Samen met een allround collega ga je aan de slag aan boord van onze schepen in aanbouw op onze werven. Aan boord ga je de complete accommodatie inrichten zoals het plaatsen van wanden, aanbrengen plafonds, plaatsen van meubels en derglijke. In onze fabriek ga je meewerken aan het vervaardigen van complete interieurs voor zowel scheeps-, jacht- en utiliteitsbouw.
 

Your profile

Om in aanmerking te komen voor deze rol, vragen wij het volgende:

 • je beschikt over minimaal een VMBO- diploma basisberoepsgerichte leerweg (met wiskunde);
 • je bent enthousiast en weet van aanpakken;
 • je hebt affiniteit met hout;
 • je hebt het doorzettingsvermogen om een MBO Diploma te behalen;

Our offer

Wij bieden je een uitdagende baan waarbij de techniek zich bevindt op de top van de huidige mogelijkheden. Je gaat werken in een organisatie die volop in ontwikkeling is, waar jouw kwaliteiten en talenten worden gewaardeed en waar je alle ruimte krijgt voor verdere ontwikkeling. Onze arbeidsvoorwaarden zijn zonder meer goed te noemen. 

Our organisation

Als Junior Scheepstimmerman/ meubelmaker ga je aan de slag bij IHC Interior. Zij specialiseren zich in het engineeren, coordineren en het produceren en samenstellen van complexe en uitstekende kwaliteit interieuren in zowel de maritieme als utiliteitsbouwsectoren. IHC Interior is gevestigd in Hardinxveld- Giessendam, vanwaar de projecten worden gecoordineerd en waar ook de productie plaats vindt.

IHC Interior is onderdeel van Royal IHC (IHC), de wereldwijde marktleider in de scheepsbouw, gespecialiseerd in schepen voor wet mining en dredging en een belangrijke speler in het veld van complexe op maat gemaakte offshore schepen. Hier stoppen wij niet! Voor elk schip ontwikkelen wij ook geavanceerde uitrustingen, welke naadloos aansluiten op de wensen van de klant. Daarbij bieden we de klant een levenslange service aan ter ondersteuning. Dit is wereldwijd beschikbaar en geldt voor de volledige levensduur van onze producten. Mocht je een kijkje nemen in ons klantenbestand, dan zul je diverse belangrijke en grote baggerbedrijven, olie,- en gas industrieën, offshore contacten en nationale overheden vinden. Met kantoren wereldwijd, heeft IHC een internationale oriëntatie. Op dit moment zijn er meer dan 3.000 collega's werkzaam op verschillende locaties in Nederland en de rest van de wereld. Voor meer informatie kunt u kijken op www.royalihc.com .

Interested?

Herken je jezelf in de omschrijving, spreekt de functie van Junior Scheepstimmerman/ Meubelmaker je aan en wil je meedelen in het succes van IHC? Solliciteer dan rechtstreeks op deze vacature via de solliciteer knop hieronder!

Voor meer informatie over Royal IHC, de vacature en het sollicitatieproces, bezoek dan www.royalihc.com of bel naar de afdeling Staffing op +31 (0)88-015 5333.

www.twitter.com/royalihc
www.facebook.com/royalihc
www.linkedin.com/company/royalihc

Acquisitie, het zonder opdracht voorstellen van kandidaten, ZZP-ers, interimmers e.d. wordt niet op prijs gesteld en niet door IHC in behandeling genomen.

Apply

Related Pages

Job Alert

Stay informed of our vacancies

Create job alert