Logistiek Medewerker

Kinderdijk

play video
Job Logistiek Medewerker
Location Kinderdijk
Discipline Logistics, Production
Education HBO higher vocational education, MBO senior secondary vocational education, Secondary education
Position Permanent position
In Short

Ben jij de logistieke duizendpoot naar wie wij op zoek zijn?

 1. Open
 2. Interviews scheduled (applications are still possible)
 3. Second round of interviews (check with the recruitment team if applications are still possible)
 4. Final interviews (applications are not possible anymore)
 5. Vacancy filled (applications are not possible anymore)
Statusi
 1. Vacancy available
 2. Interviews scheduled
 3. Second round of interviews
 4. Final interviews
 5. Vacancy filled
Your job

Binnen het CLC-team (Centraal Logistiek Centrum) zoeken we voor de afdeling Warehousing een Logistiek Medewerker. Het CLC verzorgt alle logistieke diensten voor interne klanten (onze verschillende bedrijfsunits) van Royal IHC in Kinderdijk. Het CLC is onderdeel van Royal IHC en valt binnen het cluster Services. De nieuwe logistiek medewerker rapporteert aan de Warehousing supervisor.
Als logistiek medewerker ben je onderdeel van het gehele logistieke proces, zowel administratief als fysiek. Zo zal je naast de reguliere werkzaamheden ook onregelmatigheden identificeren en rapporteren tijdens leveringen (items ontbreken/beschadigd). Eveneens zorg je dat de verkooporders binnen de afgesproken periode voor onze klanten worden verzameld, verpakt en geleverd. Zo zorg je ervoor dat de afdelingen van Productie de benodigde goederen op tijd ontvangen. Op basis van de geldende procedures voer je taken zo onafhankelijk en efficiënt mogelijk uit.

Het takenpakket omvat:

 • algemeen magazijnwerk;
 • het ontvangen, controleren en opslaan van geleverde goederen;
 • registreren van levering;
 • het verzamelen, controleren en verpakken van te verzenden orders;
 • toezicht houden op de voorraad;
 • toezicht houden op veiligheid;
 • baliewerk en uitgifte van klein stukgoed;
 • met heftruck laden en lossen van vrachtwagens;
 • transporteren van goederen naar diverse locaties op het terrein met heftruck (eventueel met aanhanger);
 • chauffeurs te woord staan;
 • computerwerkzaamheden.

Your profile

Vereisten:

 • heftruck certificaat, ervaring tot 5 ton, inclusief papieren;
 • reachtruck certificaat, ervaring met laden en lossen met een reachtruck;
 • kennis van Nederlandse taal, Engels is een pre;
 • certificaat aanslaan van lasten;
 • VCA basis, of eventueel de bereidheid om deze binnen Royal IHC te behalen;
 • basisvaardigheden op de computer, Windows/Outlook, is een pre.
Competenties:
 • Accuraat/secuur;
 • Pro actief;
 • Communicatie;
 • Assertief.

Our offer

Wij bieden je een uitdagende baan waarbij de techniek zich bevindt op de top van de huidige mogelijkheden. Je gaat werken in een organisatie die volop in ontwikkeling is, waar jouw kwaliteiten en talenten worden gewaardeed en waar je alle ruimte krijgt voor verdere ontwikkeling. Onze arbeidsvoorwaarden zijn zonder meer goed te noemen.

Our organisation

Als Logistiek Medewerker werk je bij IHC Services, gevestigd in Kinderdijk. IHC Services is wereldwijd marktleider in de constructie van gereedschappen op zee en een belangrijke speler op het gebied van complexe op maat gemaakte offshore- en baggerschepen en apparatuur. De kernmissie van IHC Services is om de voorkeursleverancier te zijn voor alle diensten met betrekking tot de offshore-, bagger- en mijnindustrie. Vanuit het hoofdkantoor in Nederland en met medewerkers die vanuit locaties en kantoren op een wereldwijde basis werken, kunnen we een lokale aanwezigheid en ondersteuning voor klanten op elk continent garanderen. We bieden 24/7 service wereldwijd en services omvatten doorgaans reparatie, verhuur, renovatie, op condities gebaseerde services, haalbaarheidsstudies, levenscyclustechniek, onderdelen & logistiek en training en advies.

Met onze toewijding aan technologische innovatie, waarbij duurzaamheid en veiligheid centraal staan, streven we ernaar om continu te voldoen aan de specifieke behoeften van elke klant in een snelle veranderende wereld.

HC Services is onderdeel van Royal IHC (IHC), de wereldwijde marktleider in de scheepsbouw, gespecialiseerd in schepen voor wet mining en dredging en een belangrijke speler in het veld van complexe op maat gemaakte offshore schepen. Hier stoppen wij niet! Voor elk schip ontwikkelen wij ook geavanceerde uitrustingen, welke naadloos aansluiten op de wensen van de klant. Daarbij bieden we de klant een levenslange service aan ter ondersteuning. Dit is wereldwijd beschikbaar en geldt voor de volledige levensduur van onze producten. Mocht je een kijkje nemen in ons klantenbestand, dan zul je diverse belangrijke en grote dredge bedrijven, olie en gas industrieen, offshore contacten en nationale overheden vinden. Met kantoren wereldwijd, heeft IHC een internationale orientatie. Hedendaags heben we 3.000 collega's op verschillende locaties in Nederland en de rest van de wereld. Voor meer informatie kunt u kijken op www.royalihc.com

Interested?

Herken je jezelf in de omschrijving, spreekt de functie van Logistiek Medewerker jou aan en wil je meedelen in het succes van IHC? Solliciteer dan rechtstreeks op deze vacature via de solliciteer knop hieronder!

Voor meer informatie over Royal IHC, de vacature en het sollicitatieproces, bezoek dan www.royalihc.com of bel naar de afdeling Staffing op +31 (0)88-015 5333

www.twitter.com/royalihc
www.facebook.com/royalihc
www.linkedin.com/company/royalihc

Acquisitie, het zonder opdracht voorstellen van kandidaten, ZZP-ers, interimmers e.d. wordt niet op prijs gesteld en niet door IHC in behandeling genomen.

Apply

Related Pages

Job Alert

Stay informed of our vacancies

Create job alert