Project Administrateur

Krimpen a/d IJssel

play video
Job Project Administrateur
Location Krimpen a/d IJssel
Discipline Administration and Management Support, Production
Education HBO higher vocational education, MBO senior secondary vocational education
Position Permanent position
In Short

Is orde en overzicht houden jouw specialiteit en is ondersteunen jouw kracht? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 1. Open
 2. Interviews scheduled (applications are still possible)
 3. Second round of interviews (check with the recruitment team if applications are still possible)
 4. Final interviews (applications are not possible anymore)
 5. Vacancy filled (applications are not possible anymore)
Statusi
 1. Vacancy available
 2. Interviews scheduled
 3. Second round of interviews
 4. Final interviews
 5. Vacancy filled
Your job

Royal IHC is op zoek naar een Project Administrateur.
We zijn op zoek naar een enthousiaste medewerker met een goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal die het leuk vindt om in een productieomgeving te werken.

Functieomschrijving:

 • het verwerken en controleren van de timesheets die worden aangeleverd door ongeveer 250 medewerkers (van diverse subcontractors) van bijvoorbeeld constructiebedrijven, steigerbouwers en schilders;
 • de eerste aanmeldingen van de medewerkers die werkzaam zijn op de werf invoeren in het toegangscontrolesysteem en alle nodige gegevens hiervoor verzamelen;
 • overige voorkomende administratieve werkzaamheden.

Your profile

Om in aanmerking te komen voor de functie van Project Administrateur beschikt je over MBO+ werk- en denkniveau en heb je kennis van Outlook, Word en Excel.

Daarnaast beschik je over:

 • bij voorkeur ervaring in een vergelijkbare functie;
 • goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • een dienstverlenende en klantgerichte instelling;
 • accuraat en organisatorisch sterk;
 • affiniteit met techniek.
Het betreft een fulltime job (40 uur in de week),  32 uur is bespreekbaar wel verspreid over 5 dagen.

Our offer

Wij bieden je een uitdagende baan waarbij de techniek zich bevindt op de top van de huidige mogelijkheden. Je gaat werken in een organisatie die volop in ontwikkeling is, waar jouw kwaliteiten en talenten worden gewaardeed en waar je alle ruimte krijgt voor verdere ontwikkeling. Onze arbeidsvoorwaarden zijn zonder meer goed te noemen.

Our organisation

Als Project Administrateur werk je bij IHC Services, gevestigd in Krimpen aan den IJssel. IHC Services is wereldwijd marktleider in de constructie van gereedschappen op zee en een belangrijke speler op het gebied van complexe op maat gemaakte offshore- en baggerschepen en apparatuur. De kernmissie van IHC Services is om de voorkeursleverancier te zijn voor alle diensten met betrekking tot de offshore-, bagger- en mijnindustrie. Vanuit het hoofdkantoor in Nederland en met medewerkers die vanuit locaties en kantoren op een wereldwijde basis werken, kunnen we een lokale aanwezigheid en ondersteuning voor klanten op elk continent garanderen. We bieden 24/7 service wereldwijd en services omvatten doorgaans reparatie, verhuur, renovatie, op condities gebaseerde services, haalbaarheidsstudies, levenscyclustechniek, onderdelen & logistiek en training en advies.

Met onze toewijding aan technologische innovatie, waarbij duurzaamheid en veiligheid centraal staan, streven we ernaar om continu te voldoen aan de specifieke behoeften van elke klant in een snelle veranderende wereld.

IHC Services is onderdeel van Royal IHC (IHC), de wereldwijde marktleider in de scheepsbouw, gespecialiseerd in schepen voor wet mining en dredging en een belangrijke speler in het veld van complexe op maat gemaakte offshore schepen. Hier stoppen wij niet! Voor elk schip ontwikkelen wij ook geavanceerde uitrustingen, welke naadloos aansluiten op de wensen van de klant. Daarbij bieden we de klant een levenslange service aan ter ondersteuning. Dit is wereldwijd beschikbaar en geldt voor de volledige levensduur van onze producten. Mocht je een kijkje nemen in ons klantenbestand, dan zul je diverse belangrijke en grote dredge bedrijven, olie en gas industrieen, offshore contacten en nationale overheden vinden. Met kantoren wereldwijd, heeft IHC een internationale orientatie. Hedendaags heben we 3.000 collega's op verschillende locaties in Nederland en de rest van de wereld. Voor meer informatie kunt u kijken op www.royalihc.com

Interested?

Herken je jezelf in de omschrijving, spreekt de functie van Project Administrateur jou aan en wil je meedelen in het succes van IHC? Solliciteer dan rechtstreeks op deze vacature via de solliciteer knop hieronder!

Voor meer informatie over Royal IHC, de vacature en het sollicitatieproces, bezoek dan www.royalihc.com of bel naar de afdeling Staffing op +31 (0)88-015 5333

www.twitter.com/royalihc
www.facebook.com/royalihc
www.linkedin.com/company/royalihc

Acquisitie, het zonder opdracht voorstellen van kandidaten, ZZP-ers, interimmers e.d. wordt niet op prijs gesteld en niet door IHC in behandeling genomen.

Apply

Related Pages

Job Alert

Stay informed of our vacancies

Create job alert