Leerling Servicemonteur M/V BBL niveau 3/4

Kinderdijk

play video
Job Leerling Servicemonteur M/V BBL niveau 3/4
Location Kinderdijk
Discipline Production
Education Secondary education
Position Permanent position
In Short

Zit jij in het laatste jaar van je VMBO opleiding en wil jij volgend jaar werken en leren bij een wereldmarktleider in de maritieme sector? Lees dan snel verder want wij zijn op naar Leerling Servicemonteurs BBL niveau 3/4!

 1. Open
 2. Interviews scheduled (applications are still possible)
 3. Second round of interviews (check with the recruitment team if applications are still possible)
 4. Final interviews (applications are not possible anymore)
 5. Vacancy filled (applications are not possible anymore)
Statusi
 1. Vacancy available
 2. Interviews scheduled
 3. Second round of interviews
 4. Final interviews
 5. Vacancy filled
Your job

Per september 2020 start het Technisch Opleidingscentrum (TOC) de driejarige beroepsopleiding: eerste monteur service en onderhoud werktuigbouw (MBO BBL niveau 3/4). Het TOC van Royal IHC (IHC) is gevestigd in Kinderdijk en heeft een sterke reputatie in het opleiden van vakmensen. In 2011 is het TOC van IHC uitgeroepen tot Beste Leerbedrijf in de Randstad.

Als Servicemonteur WTB word je allround opgeleid. Naast de traditionele WTB vakken, zoals aandrijftechniek, pneumatiek en hydrauliek, leer je ook vakvaardigheden op het gebied o.a. constructie, lassen en machinaal verspanen. De opleiding vindt plaats in de praktijk en je werkt lerende weg dus gewoon mee aan de schepen en installaties die bij ons in aanbouw zijn. 

Als Servicemonteur WTB zijn binnen Royal IHC meerdere functiemogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld intern aan de slag op een van de assemblage afdelingen voor speciale componenten voor de bagger- en offshore industrie, maar ook voor het inbedrijfstellen van systemen aan boord van onze schepen wereldwijd, die we zelf bouwen zijn, er veel mogelijkheden te vinden.

Deze opleiding is echt iets voor jou als je het leuk vindt om aan complexe installaties en systemen te werken en je hand er niet voor om te draait om op onverwachte tijden, wereldwijd, je klanten te helpen. Na de opleiding kom je in dienst van Royal IHC. Essentieel voor de uitoefening van het beroep is vakmanschap, zelfstandigheid, klantgerichtheid en veiligheid. Je werkt vaak alleen of in een team specialisten die hetzelfde soort werk doen. Het werk is afwisselend en uitdagend. Je werkt de ene keer mee aan een baggerschip zoals een hopper- of cutterzuiger, de andere keer aan een pijpenlegger of kraanschip of verleent service aan een opgeleverde werktuigbouwkundige installatie zoals een heihamer of lifting tool.

Your profile

Wij zoeken voor schooljaar 2020-2021 VMBO schoolverlaters (minimaal VMBO kaderberoeps, bij voorkeur gemengde of theoretische leerweg) of voortijdige schoolverlaters van HAVO of MBO niveau 3 of 4. Aanvangsdatum september 2020. Om in aanmerking te komen, dien je jezelf te herkennen in de volgende kernkwaliteiten; goede leer- en werkmentaliteit, pro-actief zijn, zelfontplooiing, grensverleggend en ondernemend.

Het programma van de opleiding eerste monteur service en onderhoud werktuigbouw (MBO BBL niveau 3/4) bestaat uit:

 • praktijklessen, vier dagen in de week, dit betekent dat wat je geleerd hebt, je meteen in de praktijk kan toepassen;
 • theorielessen, één dag in de week en deze worden gevolgd op het TOC in Kinderdijk;
 • de opleiding duurt drie jaar en start ieder jaar in september;
 • in het eerste jaar leer je diverse vakvaardigheden in de werkplaats van onze leerschool in Kinderdijk;
 • in het tweede en derde jaar ga je roulerend stage lopen binnen het bedrijf. Dat kan zijn in Kinderdijk, Krimpen a/d IJssel, Sliedrecht 
Het theoriegedeelte wordt afgesloten met meerdere Centrale Examens. De beoordeling van het praktijkgedeelte gebeurt aan de hand van beoordelingsformulieren. Hierbij wordt kennis, vaardigheden en houding in samenhang beoordeeld.

Our offer

IHC biedt je de kans om jezelf te ontwikkelen tot beginnend beroepsbeoefenaar en je doet uitgebreide werkervaring op binnen het bedrijf. Daarbij krijg je maximale begeleiding. Daarnaast bekostigen wij het grootste deel van je studiekosten en ontvang je een salaris op basis van een vijfdaagse werkweek. Met het diploma kun je aan de slag als beginnend beroepsbeoefenaar en kun je doorgroeien in je functie door middel van vervolgtrajecten. Daarnaast bieden wij je - bij succesvol afronden van je opleiding - een baangarantie.

Our organisation

Royal IHC (IHC), wereldmarktleider in de bouw van custom built- en standaard schepen voor natte mijnbouw- en baggeractiviteiten en complexe offshore schepen voor de olie & gas industrie. Daarnaast ontwikkelen we geavanceerde equipment. Dit realiseren we dagelijks met ruim 3.000 collega's op zo'n 30 locaties wereldwijd. Kijk voor meer informatie over IHC op www.royalihc.comRoyal IHC is de Technology Innovator hetgeen betekent dat wij voorop lopen in de ontwikkeling van nieuwe technologie. Onze technologie heeft ons marktleider gemaakt en om marktleider te kunnen blijven, hebben we goede vakmensen nodig. Deze vakmensen leiden wij zelf op in ons Technisch Opleidingscentrum (TOC).

**business unit** is part of Royal IHC (IHC), the global market leader in the construction of specialized ships for wet mining and dredging activities, and an important player in the field of complex custom-built offshore ships. However, we do not stop there. For every ship, we also develop advanced equipment that is integrated seamlessly. In addition, we offer life-cycle support to our customers, which is available worldwide and for the lifetime of our products. If you look at our customer base, you will find prominent dredging companies, oil and gas conglomerates, offshore contractors and national governments. With offices worldwide, IHC has an international orientation. Today we have 3,000 colleagues working in various locations across The Netherlands and overseas. For more information about IHC please check: www.royalihc.com.

Interested?

Herken je jezelf in de omschrijving van , spreekt de opleiding je aan en wil je meedelen in het succes van IHC? Solliciteer dan rechtstreeks op deze vacature met jouw CV en motivatiebrief via de sollicitatieknop hieronder of neem voor meer informatie contact op met de heer D.C.P. van Tol, manager TOC, telefoonnummer 088-0153182 of via dcp.vantol@royalihc.com

Voor meer informatie over Royal IHC, de vacature en het sollicitatieproces, bezoek dan www.royalihc.com/toc of bel naar de afdeling Staffing via 088-015 4444

www.twitter.com/royalihc
www.royalihc.com
www.facebook.com/royalihc
www.linkedin.com/company/royalihc

Acquisitie, het zonder opdracht voorstellen van kandidaten, ZZP-ers, interimmers e.d. wordt niet op prijs gesteld en niet door IHC in behandeling genomen.


 

Apply

Related Pages

Job Alert

Stay informed of our vacancies

Create job alert