Header Interior

Stage meubelmaker of tekenaar

Werken bij Interior

1 Stagiair Meubelmaker /(scheeps)interieurbouwer

Je gaat aan de slag als leerling meubelmaker /(scheeps)interieurbouwer in onze fabriek in Hardinxveld-Giessendam. Je leert hoe je aan de hand van tekeningen een tastbaar product maakt van hoogwaardige kwaliteit en duurzaamheid. Belangrijke kerntaken voor een meubelmaker zijn: lezen en verwerken van tekeningen, vervaardigen van meubels met behulp van verschillende machines en gereedschappen, meubels afwerken, controleren en eventueel plaatsen, nauwkeurig werken volgens de wens van de klant en het schoonhouden van je werkplaats. Tijdens je stage word je begeleid door een ervaren meubelmaker.

2 Stagiair tekenaar/werkvoorbereider  

Je gaat aan de slag als leerling tekenaar/werkvoorbereider op ons kantoor in Hardinxveld-Giessendam. Belangrijke kerntaken voor een tekenaar/werkvoorbereider zijn: uitwerken van productietekeningen, met behulp van AutoCad en IMOS, beoordelen en bepalen van benodigde materialen, zorgdragen voor overdracht van voorbereidende werkzaamheden aan inkoop en productie, uitwerken van zaaglijsten en aansturen van CNC. Tijdens je stage loop je mee met een ervaren engineer.

Jouw profiel:

Wij zijn op zoek naar talenten die affiniteit hebben met houtbewerking. Je kan nauwkeurig en zelfstandig werken, je bent gedreven, oplossingsgericht en hebt oog voor details.  

Wij vragen:

  • Interesse in de scheeps- en/of jacht interieurbouw
  • Je volgt op dit moment een mbo opleiding (voorkeur voor HMC)
  • Vloeiend in Nederlands
  • Het vermogen om zelfstandig te werken en zelfkritisch te zijn

Wij bieden:

  • Een stagevergoeding van minimaal €275,- bruto per maand op basis van een full-time werkweek.  
  • Reiskostenvergoeding (OV of kilometervergoeding).
  • Begeleiding en vrijheid om verschillende onderwerpen te ontdekken
  • Jou voldoende ruimte om te leren door je vragen te beantwoorden en een duidelijke uitleg van de werkzaamheden te geven
  • Flexibele werktijden
  • De mogelijkheid om bij te dragen aan de toekomst van de maritieme industrie

Waar kom je te werken?

Je komt te werken in een hecht en enthousiast team van ca. 30 mensen dat gespecialiseerd is in engineering, coördinatie, productie en montage van complexe interieurs in zowel de maritieme sector (scheeps- en jachtbouw) als in de utiliteitsbouw. Klanttevredenheid staat hierbij voorop en het doel is om een betrouwbare partner te zijn die kwalitatief hoogwaardige producten levert.

Meer weten? 

Ben je geïnteresseerd of wil je meer weten? Neem dan contact op met Heidi Porsius, +31 88 015 28 62 of [email protected]