Werken en Leren MBO

Werken en Leren MBO

Royal IHC biedt met zijn eigen Technisch Opleiding Centrum (TOC) verschillende vakopleidingen waarbij werken EN leren centraal staat.

Werk jij graag met je handen? Wil je allround worden opgeleid? Wil je meewerken aan indrukwekkende internationale projecten? Wil jij de wereld over reizen en doorgroeien naar een coördinerende functie? Dan is ons Technisch Opleiding Centrum (TOC) iets voor jou!

Opleidingen

Wij bieden met ons eigen Technisch Opleiding Centrum (TOC) verschillende vakopleidingen vanaf mbo 3 niveau waarbij werken EN leren centraal staat. Wij bieden allround driejarige BBL-opleiding opgesteld door specialisten uit de Royal IHC-praktijk. Echte vakmensen die weten hoe je de theorie toepast in de praktijk!

Tijdens je opleiding krijg je een BBL-salaris en je opleidingskosten worden volledig betaald door Royal IHC. Je startsalaris wordt dan 2900,- Euro bruto per maand.

Heb jij de skills om:

 • De wereld over te reizen?
 • Allround opgeleid te worden?
 • Door te groeien als coördinator/leidinggevende?
 • Je Engelse taal te verbeteren?

En wil jij:

 • Werken en leren tegelijk (4 dagen werken, 1 dag naar school)?
 • 2900,- startsalaris na je opleiding?
 • 40 vrije dagen?
 • Gratis sporten?

Kom dan werken en leren bij Royal IHC!

Jouw voordelen van een opleiding bij het TOC op een rij

 • werken en leren tegelijk (4 dagen werken, 1 dag naar school)
 • alle opleidingskosten worden vergoed
 • startsalaris na je opleiding is 2900,- euro 
 • 40 vrije dagen & collectieve verzekeringen (bijv. voor een scooter verzekering)
 • gratis sporten in de fitnessruimte van Royal IHC
 • veel lol, gezelligheid en je maakt vrienden voor het leven!

Vlogs stage buitenland

Onze tweedejaars leerling Finn Stienstra heeft de kans gegrepen om twee maanden stage te lopen in Jordanië als onderdeel van zijn opleiding Eerste monteur service en onderhoud werktuigbouw.
 
Tijdens zijn verblijf neemt Finn ons een aantal keer mee in zijn dagelijkse avonturen en werkzaamheden. Benieuwd hoe het is om in het buitenland stage te lopen en te ontdekken of een technische opleiding bij je past? Kijk dan mee! 

Wat kan je doen na deze opleidingen?

We leiden jongens en meiden op om later mee te kunnen werken aan indrukwekkende projecten, in binnen- en buitenland. Je bent allround inzetbaar en vindt het een uitdaging om mee te werken aan complexe schepen. Dit betekent dat je het leuk vindt om de wereld over te reizen en daarheen te gaan waar het werk is. Misschien kun je na een aantal jaar zelfs doorgroeien naar een leidinggevende functie!

Er zijn enorm veel mogelijkheden zijn binnen het TOC en binnen Royal IHC. Een aantal van deze (oud)leerlingen wil je graag kennis laten maken met hun leven binnen Royal IHC. Ben je altijd al benieuwd geweest wat je na deze opleidingen kan worden? 

Technisch opleiding centrum Royal IHC raften
Technisch opleiding centrum Royal IHC studenten
Technisch opleiding centrum Royal IHC werkbank
Ruben Verhoeve
Dave de Vries
Joliene Kooiman

Video's

Bekijk de video's over de TOC en hoe de jongeren die bij het TOC werken en leren, het ervaren. 

Ja, ik heb interesse in een opleiding

Ben je enthousiast geworden over het volgen van een opleiding bij Royal IHC? Vul je gegevens in het formulier hieronder in, dan nemen wij contact met je op!

*Required fields

Open avonden

Elke derde donderdag van de maand is het open avond bij het Technisch Opleiding Centrum van Royal IHC in Kinderdijk. Tijdens de open avond is de Bedrijfsschool voor jou (en je ouders) geopend. Er zijn docenten en praktijkbegeleiders aanwezig die je alles over de verschillende opleidingen kunnen vertellen.

Je kunt gerichte vragen stellen en je laten adviseren over jouw studiekeuze. Ook als je op zoek bent naar een stageplaats ben je bij ons van harte welkom. 

Vragen?

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze begeleiders Rick van Tol, tel. 06 – 53 41 46 33 of Barbara van der Toorn, tel. 06 - 12 66 56 11

More information?