Werken en Leren MBO

Werken en Leren MBO

Royal IHC biedt met zijn eigen Technisch Opleiding Centrum (TOC) verschillende vakopleidingen waarbij werken EN leren centraal staat.

Werk jij graag met je handen? Wil je meewerken aan indrukwekkende projecten? En wil jij vrienden voor het leven maken? Dan is ons Technisch Opleiding Centrum (TOC) iets voor jou!

Opleidingen

Wij bieden met ons eigen Technisch Opleiding Centrum (TOC) verschillende vakopleidingen waarbij werken EN leren centraal staat. Wij bieden een brede driejarige BBL-opleiding opgesteld door specialisten uit de Royal IHC-praktijk. Echte vakmensen die weten hoe je de theorie toepast in de praktijk!

Tijdens je opleiding krijg je een BBL-salaris en je opleidingskosten worden volledig betaald door Royal IHC. Na het succesvol behalen van je diploma krijg je een baan bij Royal IHC. Je startsalaris wordt dan 2900,- Euro bruto per maand.

Jouw voordelen van een opleiding bij het TOC op een rij

  • werken en leren tegelijk (4 dagen werken, 1 dag naar school)
  • alle opleidingskosten worden vergoed
  • startsalaris na je opleiding is 2900,- euro 
  • 40 vrije dagen & collectieve verzekeringen (bijv. voor een scooter verzekering)
  • gratis sporten in de fitnessruimte van Royal IHC
  • baangarantie na het behalen van je opleiding
  • veel lol, gezelligheid en je maakt vrienden voor het leven!
Technisch opleiding centrum Royal IHC raften
Technisch opleiding centrum Royal IHC studenten
Technisch opleiding centrum Royal IHC werkbank

Wat kan je doen na deze opleidingen?

Een groot aantal van onze leerlingen die zijn begonnen op het TOC werken nog steeds bij Royal IHC. Hoe vet is dat? Sommige van hen zijn doorgegroeid of zijn een hele andere richting gaan doen dan de richting die zij als eerst voor ogen hadden. Dit laat zien dat er enorm veel mogelijkheden zijn binnen het TOC en binnen Royal IHC. Een aantal van deze leerlingen wil je graag kennis laten maken met hun leven binnen Royal IHC. Ben je altijd al benieuwd geweest wat je na deze opleidingen kan worden? Klik dan snel verder!

Ruben Verhoeve
Dave de Vries
Joliene Kooiman

Ja, ik heb interesse in een opleiding

Ben je enthousiast geworden over het volgen van een opleiding bij Royal IHC? Vul je gegevens in het formulier hieronder in, dan nemen wij contact met je op!

*Required fields

Open avonden

Elke derde donderdag van de maand is het open avond bij het Technisch Opleiding Centrum van Royal IHC in Kinderdijk. Tijdens de open avond is de Bedrijfsschool voor jou (en je ouders) geopend. Er zijn docenten en praktijkbegeleiders aanwezig die je alles over de verschillende opleidingen kunnen vertellen.

Je kunt gerichte vragen stellen en je laten adviseren over jouw studiekeuze. Ook als je op zoek bent naar een stageplaats ben je bij ons van harte welkom. 

Vragen?

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze begeleiders Rick van Tol, tel. 06 – 53 41 46 33 of Barbara van der Toorn, tel. 06 - 12 66 56 11

More information?