TOC

Maak kennis met onze oud-leerlingen

Geïnteresseerd in een opleiding bij ons Technisch Opleiding Centrum (TOC), maar weet je eigenlijk niet zo goed wat je kan worden na de opleiding? Maak dan kennis met oud-leerlingen van ons TOC en ontdek wat je binnen Royal IHC kan worden.

Ervaringen van oud-leerlingen

Onze oud-leerlingen van het Technisch Opleiding Centrum willen je graag wat meer vertellen over hoe hun tijd bij Royal IHC eruit heeft gezien vanaf het TOC tot nu. Zo vertellen ze bijvoorbeeld hoe hun dag eruit ziet en hoe ze gekomen zijn waar ze nu zijn. Ook vertellen ze wat er zo leuk is aan het werken bij Royal IHC. Elke oud-leerling heeft een andere functie binnen Royal IHC en dit laat zien dat je enorm veel kanten op kan. Binnen Royal IHC zijn er veel verschillende doorgroeimogelijkheden en dit maakt het werken hier extra leuk. Elke dag is anders en daarom een uitdaging maar zeker niet minder leuk!

Ruben Verhoeve

Ruben Verhoeve - Junior Service Engineer

"Mijn naam is Ruben Verhoeve, ik ben 20 jaar oud en werkzaam als Junior Service Engineer. Op het TOC ben ik begonnen als Service Monteur. Na het behalen van mijn diploma heb ik een baan gekregen in de buitendienst van IHC Service en Garantie. Met deze functie ben ik vaak in het buitenland te vinden om baggerschepen te onderhouden en te repareren. Al met al dus een uitdagende, leuke en leerzame baan!"

Joliene Kooiman

Joliene Kooiman - Assembler

"Ik ben Joliene Kooiman. Toen ik het TOC binnenkwam, was ik 16 jaar en wist ik helemaal niet wat ik wilde worden. Binnen Royal IHC krijg je de kans om stage te gaan lopen op verschillende afdelingen om erachter te komen wat je leuk vindt. Inmiddels ben ik 21 jaar en werk ik bij IHC Digital Business Systems. Hier maak ik sensoren voor op schepen maar ik maak ook de schakelkasten, lessenaars en baggerstoelen. Heel divers werk dus, maar daarom enorm leuk!"

Dave de Vries

Dave de Vries - Lasrobot Operator

"Mijn naam is Dave de Vries en ik ben 34 jaar. Toen ik 16 jaar was, ben ik begonnen op het TOC. Ik heb nog steeds leuke herinneringen aan deze tijd. Vanuit het TOC heb ik 7 jaar lang gelast op de helling. 10 jaar geleden besloot ik wat anders te gaan doen en ben ik Lasrobot Operator geworden. Het is altijd een uitdaging om de robot weer snel, effectief en netjes te laten lassen. Dat maakt het werk zo leuk! Als ik terugdenk aan mijn tijd bij het TOC, kijk ik terug op een mooie tijd. Ik ben altijd trots als ik de schepen van Royal IHC voorbij zie komen. Daar heb ik toch maar mooi aan meegewerkt."

Arthur Verhoeve

Arthur Verhoeve - Mechanisch Inbedrijfsteller

"Ik ben Arthur Verhoeve en ik werk alweer een tijdje bij Royal IHC. Toen ik het TOC binnenkwam, ben ik de opleiding Scheepsmetaalbewerking gaan volgen. Dit vond ik een leuke en leerzame opleiding. Daarna ben ik met veel plezier de opleiding Service en Onderhoud in de werktuigbouw gaan doen. Tijdens de opleiding was ik werkzaam als Mechanisch Inbedrijfsteller op de afbouwkade. Hier kon ik de dingen die ik geleerd had meteen toepassen in de praktijk. Ondertussen heb ik al veel cursussen mogen volgen die hebben bijgedragen aan mijn (persoonlijke) ontwikkeling. Het leuke aan het werken bij Royal IHC is dat je de mogelijkheid hebt om door te groeien."

TOC

Youri Snoei - Service & Commissioning Engineer

"Mijn naam is Youri Snoei en toen ik 15 was, ben ik begonnen op het TOC. Na stage te hebben gelopen bij meerdere bedrijven ben ik blijven hangen bij SAS-Hytop. Binnen deze afdeling houd ik me vooral bezig met hydrauliek. Ik ben voornamelijk verantwoordelijk voor het compleet maken van het hydraulisch systeem. Allereerst moet daarvoor het leidingwerk gespoeld worden en vervolgens worden de HPU, de cilinders en de winches in bedrijf gesteld. Naast mijn werkzaamheden volg ik ook nog een MBO-4 opleiding."

Geïnteresseerd of vragen?

Ben je na het zien van de ervaringen van oud-leerlingen enthousiast geworden? Of heb je misschien nog vragen over de opleidingen? Neem dan contact op met Barbara (06 53 41 46 33) of Rick (06 12 66 56 11). Klik hieronder voor meer informatie over onze opleidingen. 

More information?