Allround medewerker maritieme techniek

Allround medewerker maritieme techniek

Houd je van techniek en in het bijzonder van schepen? Ben jij een echte doener die graag werkt met staal en machines, zoals lasapparatuur of een draaibank? Dan is deze opleiding echt iets voor jou.

Alles over deze opleiding

Allround medewerker maritieme techniek
Vanaf september 2023 bieden we de opleiding allround medewerker maritieme techniek aan. 

Als allround medewerker maritieme techniek houd je je bezig met het bouwen, onderhouden en repareren van (onderdelen van) vaartuigen en maritieme werktuigen in de scheepsbouw en offshore. Je werkt heel nauwkeurig en bereidt je werkzaamheden goed voor. Jij bent te vinden op de werkvloer van de werf of aan boord van een schip. Jouw werkdagen zijn heel afwisselend.

De opleiding vindt plaats in de praktijk en je werkt, al lerend, mee aan het bouwen van de schepen en onderdelen die bij Royal IHC in productie zijn. Tijdens de opleiding van drie jaar ben je vier dagen in de week aan het werk op de werf. De andere dag in de week ga je naar school om de theorie te leren. In het eerste jaar leer je alle vakvaardigheden in de Bedrijfsschool van Royal IHC, vanaf het tweede jaar werk je mee in de productie op de werf.

Houd je van techniek en in het bijzonder van schepen? Ben jij een echte doener die graag werkt met staal en machines, zoals lasapparatuur of een draaibank? Dan is deze opleiding echt iets voor jou!

De voordelen van een opleiding bij het TOC

  • werken en leren tegelijk (4 dagen werken, 1 dag naar school)
  • alle opleidingskosten worden vergoed 
  • startsalaris na je opleiding van 2900,- Euro
  • 40 vrije dagen & collectieve verzekeringen (bijv. voor een scooter verzekering)
  • gratis sporten in de fitnessruimte van Royal IHC
  • baangarantie na het behalen van je opleiding 
  • veel lol, gezelligheid en je maakt vrienden voor het leven!

Ja, ik heb interesse in een opleiding

*Required fields

Vragen?

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze begeleiders Rick van Tol, tel. 06 – 53 41 46 33 of Barbara van der Toorn, tel. 06 - 12 66 56 11

More information?